DOLAR 32,3221
EURO 35,0959
ALTIN 2300,177
BIST 9046,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Fibrobeton inovatif ürünleri ile Yapı Fuarı’nda

    Fibrobeton inovatif ürünleri ile Yapı Fuarı’nda
    10.05.2018
    A+
    A-

    Şirket olarak her yıl artırdıkları Arge yatırımları ile dünya GRC pazarına yenilikleri ve ilk’leri sunmaya devam ettiklerini belirten Fibrobeton Yönetim Kurulu Başkanı Dündar Yetişener, “Türk markası olarak dünya GRC sektörünü domine etmekten ve trend belirlemekten büyük heyecan duyuyoruz” dedi.

    Dünya GRC (Glass Fiber Reinforced Concrete) lideri Fibrobeton, “Hayal gücünüz sınırsız ise…” sloganı ile yapı sektörüne, mimar ve mühendislere dış cephe kaplamalarında yeni standartlar ve tasarım alternatifleri sunuyor. Fibrobeton, tamamı şirket Arge merkezinde geliştirilen yenilikçi dış cephe ürünlerini 08 – 12 Mayıs tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 41. Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nda sergiledi. Fibrobeton’un 7 nolu salonu ve G121 numaralı standı, Yapı Fuarı’na özel olarak tasarlandı.

    Prekast zemin üzerine renkli motifler işlendi

    Bu yıl ilk kez Fibrobeton standının tüm duvarları prekast, renkli ve tekstürlü tek parça panelleri ile kaplandı. Fibrobeton standı bu yeni tasarımı ile fuar ziyaretçilerinin ilgi odağı oldu. Mimarlar için özgünlük ve özgürlük, mühendisler için kolay ve hızlı montaj, yatırımcılar için ekonomi ve uzun ömürlülük, kullanıcılar için estetik ve güven sunan Fibrobeton ürünleri, inovatif ürün geliştirme yetkinliği ile yapılara değer katıyor ve prestij kazandırıyor.

    10-15 mm’ye kadar incelen kalınlıkta üretilen Fibrobeton cephe kaplaması, alkaliye dayanıklı cam elyafıyla takviye edilen beton ürünü özelliği taşıyor. Kolay kalıplanabildiği gibi, her tür kalıba döküm kolaylığı sağladığı için iyi bir dekorasyon malzemesi de olabilen ürün, çelik karkasla takviye edilerek de istenilen geometri ve boyutta panel haline getirilebiliyor. Ürün, çelik karkaslı ve tekstürlü cephe kaplama panelleri olarak üretildiği gibi, taş ve ahsap dokulu panel olarak tasarlanabiliyor.

    Yetişener: “Dünya GRC sektörünü domine ediyor, trend belirliyoruz.”

    Fibrobeton Yönetim Kurulu Başkanı Dündar Yetişener, Yapı Fuarı gündemine ilişkin bir değerlendirme yaptı. Şirket olarak sürdürülebilir hedeflerine ulaşmak için her yıl artırdıkları Arge yatırımları ile dünya GRC pazarına yenilikleri ve ilk’leri sunmaya devam ettiklerini belirten Yetişener, “Türk markası olarak dünya GRC sektörünü domine etmekten ve trend belirlemekten büyük heyecan duyuyoruz” dedi.

    Dündar Yetişener, bu yıl yurt içi projeler kadar yurt dışı projelere de büyük ağırlık verdiklerini, Avrupa’dan Asya’ya uzanan bir coğrafyada farklı mimaride inşaa edilen projeler üzerinde çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Yetişener, “Yüksek teknolojiyle üretilen dış cephe ürünlerimiz, fuarın ilk gününden itibaren yabancı yatırımcılardan da büyük ilgi gördü. Hedefimiz, bu yıl ihracatta sağladığımız artışla büyüme hedeflerimize ulaşmak ve ülkemiz ekonomisine 2018 yılında da artan oranda katkı sağlamayı sürdürmektir” dedi.

    Dış cephede çığır açan inovasyonlar

    Tamamı Fibrobeton uzmanları tarafından geliştirilen ve her biri global bir marka olarak Yapı Fuarı’nda sergilenen depremden etkilenmez, çevreci ve enerji verimliliği sağlayan ürünlerinin dünya GRC sektöründe fark yaratmaya ve ödüller kazandırmaya devam ettiğini vurgulayan Dündar Yetişener, sözlerine şöyle devam etti:

    “Isı yalıtımlı cephe sistemleri Fibrofombeton® panelini, kendini temizleyen Fibro-T® panelini, mimarların projelerini tasarlarken daha özgün ve özgür olmalarını sağlayan Fibro-Multiform® panelini, ışık geçirgen Fibro-Transbeton®’ı,duvarlara görsel güzellik ve uygulama kolaylığı katan Fibro-Light® panelini dünya GRC pazarına biz kazandırdık. Mimar ve iç mimarlar için yeni alternatifler sunan Fibro-Transbeton® ile de şeffaf beton konusunda dünyada bugüne kadar yapılan çalışmalara yeni bir bakış açısı getirdik.”

    Fibrobeton dış cephe ürünleri, tasarımda yeni ufuklar açmak, özgün yapılar tasarlamak, kalıcı mimari eserler yaratmak ve yapıya gerçek bir prestij katmak isteyen yapı sektörü temsilcilerine sesleniyor. Bu ürünler uzun ömürlü ve yüksek dayanımlı özellikleriyle öne çıkıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.