DOLAR 32,5877
EURO 34,8519
ALTIN 2496,277
BIST 9661,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Filli Boya Alpinalife ürün aile ile iç cephe hava kalitenizi artırın

    Filli Boya Alpinalife ürün aile ile iç cephe hava kalitenizi artırın
    01.11.2018
    A+
    A-

    Filli Boya, deneyimi ve teknolojik altyapısı sayesinde geliştirdiği AlpinaLife ailesi ile iç mekanlarda sağlıklı ve kaliteli ürün konseptinde çığır açıyor.

    Filli Boya bugüne kadar geliştirdiği nitelikli ürün çizgisini yeni “AlpinaLife” ailesi ürünleri ile bir üst seviyeye taşıyor. AlpinaLife ailesi ürünleri, yeşil bina sertifikalarından biri olan LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) v4 için zorunlu tutulan VOC emisyon testleri “Materials Analytical Services Laboratuvarı” tarafından yapılarak MAS CERTIFIED GREEN® sertifikalarını almaya hak kazandı.

    AlpinaLife ile İç Mekan Hava Kalitenizi Sağlıklı Kılın…

    AlpinaLife hayatın büyük bir bölümünün geçtiğiev, ofis, restoran, otel, okul ya da hastane gibi mekanların hava kalitesine önem veriyor ve AR-GE çalışmalarını geliştirirken “önce insan sağlığı” diyor… Filli Boya’nın geliştirdiği yenilikçi iç cephe boyası AlpinaLife, doğal silikat teknolojisi sayesinde iç mekan hava kalitesine olumsuz etkileri olan kimyasalları içermiyor. Doğal matlığa sahip AlpinaLife ile boyanan mekanlar sağlık, konfor ve estetiğibir arada sunuyor!

    Çocukla çocuk olabilen boya: AlpinaLife Kids

    Doğal silikat teknolojisi ile geliştirilen AlpinaLife Kids, iç mekan hava kalitesini artırırken Filli Boya “Çocuklarda Renk Etkisi” renk koleksiyonunun tüm avantajlarından da faydalanmanızı sağlıyor. Türkiye’nin uzman psikolog eşliğinde hazırlanan ilk renk koleksiyonu “Çocuklarda Renk Etkisi”, bebek, çocuk ve genç odaları için yaş gruplarına göre en uygun renk seçeneklerini sunuyor. Okul ve kreşlerde de tercih edilen koleksiyon, çocukları için en iyisini isteyen ebeveynlerin tercihi oluyor.

    Doğal ipek matlığa ve temizlenebilme özelliklerine sahip AlpinaLife Kids ile boyanan bebek, çocuk ve genç odaları onlara tertemiz ve güvenle nefes alabilecekleri bir dünyanın kapılarını açıyor. Aynı zamanda Filli Boya, AlpinaLife ve AlpinaLife Kids iç cephe boyalarıyla Renxmatik sisteminde dilediğiniz rengi çok kısa bir sürede elde etmenizi, istenilen miktarda boyanın özel olarak üretilmesini sağlıyor, sizin ve sevdiklerinizin yaşam alanlarına değer katıyor.

    AlpinaLife Clean içeri, zararlı gazlar dışarı.

    Mobilyalar, yer kaplamaları, halı ve belli kalite standartlarını karşılamayan boyalar içerdikleri formaldehit ve diğer sağlığa zararlı uçucu gazlarla yaşam alanlarımızdaki hava kalitesini uzun yıllar olumsuz yönde etkiliyor. Çözüm yine Filli Boya’dan geliyor: AlpinaLife Clean tavan boyası! AlpinaLife Clean, hiçbir zararlı kimyasal içermemekle kalmıyor, mekandaki diğer objelerden kaynaklanan salınımları da özel formülü sayesinde bünyesine alarak yaşam alanınızın hava kalitesini iyileştiriyor. Doğal beyazlığa sahip AlpinaLife Clean ile boyanan tavanlarınız uzun yıllar en yakın koruyucunuz oluyor.

    AlpinaLife Shield ile ise elektromanyetik dalgalara geçit yok! Modern çağın vazgeçilmezleri yüksek gerilim hatları, WIFI, telefon, radyo ve bilgisayar gibi birçok elektronik eşya ile maruz kaldığımız elektromanyetik dalga miktarı her geçen artıyor. Ancak gelişen teknoloji, yeni çözümleri de beraberinde getiriyor. Filli Boya AlpinaLife ürün serisinin diğer bir üyesi AlpinaLife Shield, kullanıldığı mekanda elektromanyetik dalgaları %99,5’tan daha fazla bir oran ile engelleyerek size ve sevdiklerinize sağlıklı bir seçenek sunuyor. AlpinaLife Shield ile boyanan mekanlar doğal hayata özlem duyanların vazgeçilmezi oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.