DOLAR 32,5705
EURO 34,7415
ALTIN 2410,227
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Filli Boya’dan yepyeni bir iç cephe boyası: Alpinalife

    Filli Boya’dan yepyeni bir iç cephe boyası: Alpinalife

    FİLLİ BOYA ALPİNALİFE İLE İÇ CEPHE HAVA KALİTENİZİ ARTTIRIN…

    Filli Boya bugüne kadar geliştirdiği nitelikli ürün çizgisini yeni “AlpinaLife” ürünüyle bir üst seviyeye taşıyor. Filli Boya, deneyimi ve teknolojik altyapısı sayesinde geliştirdiği VOC ve biyosit içermeyen iç cephe boyası AlpinaLife ile sağlıklı ve kaliteli ürün konseptinde yeni bir çığır açıyor.

    AlpinaLife ile İç Cephe Hava Kalitenizi Sağlıklı Kılın…

    Günlük yaşantımızın büyük bir bölümünü geçirdiğimiz mekânlarda hava kalitesinin iyi olması önemli bir sağlık konusu niteliği taşıyor. Evlerin yanı sıra okul, hastane, sinema, büro, kafeler, restoran gibi birçok mekânda iç cephe hava kalitesinin artırılmasını sağlayan AlpinaLife, yenilikçi ve benzersiz bir teknoloji ile çevre ve insan sağlığı standartlarına uygun olarak üretilip, boyanmış duvarlardan gelebilecek zararlı bileşenleri sıfıra indirerek iç cephe hava kalitesinin artmasını sağlıyor. Filli Boya, AlpinaLife ürünü ile tüm mekânlar için özel silikat içeriği sayesinde sağlıklı ve doğal bir çözüm öneriyor.

    Aynı zamanda Filli Boya, AlpinaLife iç cephe boyasıyla Renxmatik sisteminde dilediğiniz rengi çok kısa bir sürede elde etmenizi, istenilen miktarda boyanın özel olarak üretilmesini sağlıyor, sizin ve sevdiklerinizin yaşam alanlarına değer katıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.