DOLAR 32,5473
EURO 34,8724
ALTIN 2430,292
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Fırtına çatı ve pencereleri vurdu, Armut’ta tadilat talepleri uçtu

    Fırtına çatı ve pencereleri vurdu, Armut’ta tadilat talepleri uçtu
    14.01.2020
    A+
    A-

    Türkiye’nin hizmet alanında en büyük online hizmet platformu Armut, İstanbul’da geçtiğimiz hafta yaşanan hava muhalefeti dolayısıyla İstanbulluların tadilat taleplerini inceledi. Rüzgârlı ve yağışlı havanın etkisini gösterdiği 6-8 Ocak tarihleri arasında gelen talepler incelendiğinde, çatı tamiratlarında bir önceki döneme göre %160’a varan bir talep artışı gözlemleniyor.

    İstanbul’u etkisi altına alan sert rüzgâr ve sağanak yağmur sebebiyle en çok çatı yapımı ve tadilatı hizmetlerinde artış gözlendi. Aynı dönemdeki pencere, kapı ve pimapen tamiri hizmetlerindeki talep artışı ise %112’yi buldu.

    Gelen talepler incelendiğinde fırtınanın evlerde en çok zararı panjurlara, PVC kapılara ve uydu çanaklarına verdiği görüldü. Panjur ve kepenk tamiri talepleri %53, uydu çanak montaj kurulum ve arıza tamiri taleplerindeyse %47 artış görüldü. PVC kapı ve pencere tamiri hizmetinin en çok fırtına sonrası rüzgâr alan kapılar sebebiyle talep edildiği gözlemlendi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.