DOLAR 32,5246
EURO 34,7594
ALTIN 2493,417
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    FLO ile sıcacık bir kış mevsim

    FLO ile sıcacık bir kış mevsim
    06.12.2017
    A+
    A-

    Kent Meydanı AVM -2 Çarşı Katı’nda bulunan FLO’nun 2017 – 2018 Kış Koleksiyonu, küçükten büyüğe her tarza hitap eden birbirinden göz alıcı modelleriyle dikkatleri üzerine çekiyor!

    Kış aylarının soğuk günlerinde sıcacık ve şık adımlar atacağınızı müjdeleyen FLO, modanın nabzını tutan ayakkabılarıyla bir kez daha ayakkabı severlerin kalbini fethediyor. Kadın, erkek, çocuk ve spor kategorilerinde sezonun en şık modellerinin sergilendiği 2017 – 2018 Kış Koleksiyonu, sımsıcak bir kış mevsimi yaşatıyor.

    Kadınlar FLO’nun bot ve çizmeleriyle kış şıklığını tamamlıyor.

    FLO, kışın soğuk günlerinde, her tarza hitap eden yüzlerce modeliyle kombinleri kusursuzca tamamlarken, ayaklara da konforlu adımlar sunuyor. Yükselen bir trend olan ve High Cut olarak adlandırılan bileğe kadar uzanan botlar, zamanın ruhuna uyan kombinlere kusursuzca eşlik ediyor. Chelsea botlar ise klasik ve casual modelleriyle her kombinin tamamlayıcısı… Rocker stili tercih edenlerin yakından takip edeceği zincir, zımba ve metal toka gibi detaylarıyla dikkat çeken rock temalı botlar ile son yıllarda olduğu gibi bu yıl da popülerliğini koruyan urban kovboy modelleri FLO kadınlarına cool bir hava katıyor.

    Kış aylarının soğuk havaları için kıyafetleriniz hazır, peki ya karlı geçecek günler için kar botlarınız hazır mı?
    FLO’da sıcacık kar botlarıyla, kış aylarının zorlu hava koşullarına en şık modellerle meydan okunuyor! Herkesin ayakkabıcısı FLO’nun konforlu adımlar sunan kalın tabanlı kar botları; bağcıklı, büzgülü ve kürklü detaylar içeren şık tasarımlarıyla hem ofis kombinlerine, hem de günlük kıyafetlere eşlik edecek nitelikte. Siyah, gri, bordo renklerin hâkimiyetindeki kar botlarının içi sıcacık tutacak yünden oluşuyor. Sağlam adımlar atarken şıklığımızdan ödün vermek istemeyenlerin favorisi olacak kar botları, etnik desen, toka gibi sezon trendlerinden de esintiler taşıyor.

    FLO tüm erkekleri cesur ve sağlam adımlarla buluşturuyor.
    Herkesin ayakkabıcı FLO, kış koleksiyonundaki biker botlarla tarz sahibi beylerin de kalbini çalıyor! Siyah ve kahverenginin metal detaylarla birleştiği biker botlar, cool bir tarz sunarken rahatlık da vaat ediyor.

    Özgür ve cesur ruhlara hitap eden biker botlar, deri ceket ve kumaş pantolonla beraber sezonun en hit tarzını ortaya çıkarıyor. Deri modellerin ağırlıklı olduğu biker botlarda, toka detayı da ön plana çıkıyor. Trendlerin takipçisi olan erkeklerin vazgeçilmezi olan chelsea ve military botlar, zımba ve toka detayları ile tüm beyleri özgüven dolu adımlarla buluşturuyor.

    FLO tüm çocukları sıcacık adımlarla buluşturuyor.

    Ayakkabı modasında farkını konuşturan FLO; çocuklar için özel olarak hazırladığı modellerle stil sahibi miniklere farklı alternatifler sunuyor. FLO’nun çocuk koleksiyonundaki kürklü bot ve çizmelerle tüm çocuklar sıcacık adımlar atıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.