DOLAR 32,5324
EURO 34,9496
ALTIN 2439,976
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    FLO Mağazacılık ayak konforunda yeni bir dönem başlatıyor

    25.09.2019
    A+
    A-

    Türkiye’nin en büyük ayakkabı perakendecisi FLO; yeni markası “FLOtomic” ile ayak sağlığına ve konforuna verdiği önemi bir kez daha ön plana çıkartıyor. Mağazalarında başlattığı ücretsiz ayak analizleriyle tüketicilerin ayak yapıları hakkında bilgi vererek, onlara doğru tabanı kullanmaları konusunda öneride bulunuyor. FLOtomic’in tüketicilere önerdiği anatomik tabanlıklar “Normal, Düz, İçe Basan, Çukur ve Ultra Düz Taban” olmak üzere 5 farklı çeşitten oluşuyor.

    Resim

    FLO aynı zamanda Podolog Derya Çoban ile gerçekleştireceği etkinlikler aracılığıyla ayak sağlığı konusunda insanları bilinçlendirmeyi hedefliyor.

    Türkiye’nin en büyük ayakkabı perakendecisi olan FLO, tüketicilerin ayak konforu için önemli bir proje başlattı. Proje kapsamında, dileyen tüketiciler, FLO mağazalarındaki ölçüm aletlerinde, ücretsiz olarak ayak basınç analizi yaptırarak, ayak taban tipini öğrenebiliyor. Basınç analizi cihazı, ayak yapısına göre 5 ayrı tip taban şekli sonucu veriyor. Ayak ölçümü yapan tüketici, tabanı hakkında; normal, düz, ultra düz, içe basan ve çukur taban olup olmadığına göre bir taban önerisi alıyor ve dilerse FLOtomic marka anatomik tabanlıklardan alarak sorunlara yönelik bir önlem alabiliyor.

     

    Doğru Tabanlık Sağlıklı Duruş

    Konuyla ilgili açıklama yapan FLO ayak sağlığı danışmanı Podolog Derya Çoban, doğru taban kullanımının önemine vurgu yaptı. ‘Ayak sağlığı vücudun diğer organları için oldukça önem arz ederken kişinin yaşam kalitesini artıran bir unsur’ diye konuşan Çoban; FLO’nun ücretsiz ayak ölçümlerinin tüketiciler için önemli bir fırsat olduğunu söyledi. Çoban, ‘Bütün gün yükümüzü çeken ayaklarımızda; zaman içerisinde çeşitli problemler ve yürüyüş ya da duruş bozuklukları olabiliyor. Bu ayak problemlerini zamanında fark etmek ve geç olmadan önlem almak oldukça önemli. Örneğin ayak yapısına uygun olan ayakkabı veya tabanlık kullanan kişilerin zaman içerisinde vücutlarının diğer bölgelerine binen yük azalıyor ve eklemlerinde oluşan ağrılar geçmeye başlıyor. Zamanında alınan önlemler hem sorunun büyümesine engel oluyor hem de insanların yaşam kalitesinin artmasını sağlıyor” diye konuştu. Çoban, ayak sağlığını kaybeden kişilerin, diz ve kalça eklemlerine ekstra yük bindiğine dikkat çekerek; ayak bileği, diz, kalça, bel ağrısı yaşayan insanların aslında ayağında bir problem olduğunu, doğru taban kullanımıyla bu konuda önemli bir önlem alınabileceğini ifade etti. Ergenlik çağına gelen her insanın bu ölçümleri yaptırabileceğini belirten Çoban, “Doğru ayakkabı, doğru taban beraberinde doğru duruş ve yürüyüşü getirir” dedi.

     

    FLO Mağazalarında Ücretsiz Ayak Basınç Analizi Yapılabiliyor

    Ayak konforu ve rahatlığında problem yaşayan tüketiciler taban tipini öğrenmek için FLO mağazalarındaki ölçüm aletlerinde, ücretsiz olarak ayak basınç analizi yaptırabiliyor ve normal, düz, ultra düz, içe basan ve çukur tabanlara göre hazırlanmış FLOtomic marka tabanlıklardan ayağına uygun olanı kullanarak problemlerine kısa sürede çözüm bulabiliyor. Kullanıldığı andan itibaren basış şeklinin düzelmesine yardımcı olan tabanlıklar; ayak konforunun ve rahatlığının sağlanması açısından tüketicilere büyük kolaylık sağlarken, yürüyüş ve duruş bozukluklarının giderilmesi açısından da önem arz ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.