DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    FLO’dan bayram alışverişine renkli koleksiyon!

    FLO’dan bayram alışverişine  renkli koleksiyon!
    18.05.2020
    A+
    A-


    Her yaşa ve her tarza hitap eden binlerce ayakkabı çeşidini bir arada sunan FLO, zengin koleksiyonu ve cazip fiyatları ile bayram alışverişlerinin vazgeçilmez adresi oluyor. Ayakkabıdan sandalete, kemerden çantaya geniş ürün yelpazesi ile bayrama uygun tüm ürünler online’da yer alıyor.

    FLO kadın koleksiyonunda yer alan birbirinden farklı modeller, kadınların bayram kombinlerine benzersiz şıklık katıyor. Zarif ve şık görünüme önem veren kadınların vazgeçemediği ince topuklu stilettolar, dolgu topuklu sandaletler, kare topuklu ayakkabılar ve sneakerlar kadınlara bayram için doğru bir kombin seçeneği sunuyor. Ayrıca her ayakkabıya uygun birbirinden göz alıcı çanta ve cüzdan modelleri de flo.com.tr’de yer alıyor.

    FLO’nun hem klasik hem de casual çizgilere sahip erkek koleksiyonu, her zevke ve her bütçeye hitap eden modellere yer veriyor. Süet, rugan ve mat formda ayakkabıların yer aldığı koleksiyonda siyah, lacivert, yeşil ve taba renkleri ön plana çıkıyor. Her adımda konfor sunan sneaker modelleri ise bu bayram da erkeklerin dikkatini çekiyor. Deri kemer ve cüzdan çeşitlerinin da bulunduğu koleksiyon erkeklerin kombinlerini baştan ayağa en şık haliyle tamamlıyor.

    FLO çocuk koleksiyonu ise çocukları mutlu edecek birbirinden renkli ve dikkat çekici modeller sunuyor. Sneaker, babet gibi mevsime uygun ayakkabılar çocuklara ideal bayram hediyesi niteliğinde koleksiyonda yer alıyor. Kızların elbiselerini en şirin şekilde tamamlayacak birbirinden renkli çanta modelleri de koleksiyonda öne çıkan parçalar arasında…

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.