DOLAR 32,3281
EURO 35,0728
ALTIN 2299,835
BIST 8996,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    FLO’dan çocuklara, 23 Nisan’a özel bayramlık adımlar

    FLO’dan çocuklara, 23 Nisan’a özel bayramlık adımlar
    29.03.2018
    A+
    A-

    23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda hem renkli hem de eğlenceli adımlar atmak isteyen çocuklar için FLO, koleksiyonuyla sayısız seçenek sunuyor. Yeni koleksiyonuyla tüm çocukları cıvıl cıvıl modellerle buluşturan FLO, rahatlığı ve renkleriyle küçük beyleri ve hanımları hayallerini süsleyen modellerle mutlu ediyor.

    Bayram coşkusunu tüm sevinciyle yaşayan çocuklara, hediye edilecek en güzel alternatifler arasında yer alan FLO ayakkabılar, hem günlük yaşamda hem de bayram kutlamalarında rahatlıkla kullanılıyor.

    Çocuklar için rahatlığı ve beğenilen ayakkabıları bir arada sunan FLO, İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda babetlerden sneakerlara, süper kahramanlı modellerden çiçek desenlerine kadar her yaşa her zevke hitap eden modeller yer alıyor. Metalik etkiler, pırıltılı detaylar, çiçek desenleri, nakışlar ve fiyonklar kız çocuk koleksiyonunda ön plana çıkıyor. Renklerde pembe, beyaz ve kırmızı göze çarpıyor. Mavi ve lacivert tonlarının eşlik ettiği erkek çocuk koleksiyonunda ise baharın gözdesi olan marin tarzındaki modeller, sneakerlar ve casual modeller de yer alıyor.

    Kız çocuk koleksiyonundaki siyah, kırmızı ve gold rengindeki babetler, bayram elbiselerini kusursuzca tamamlıyor. FLO koleksiyonundaki baharla birlikte renklenen spor ayakkabılarını uçuşan elbiseler, tulumlar, şortlarla tamamlayan kız çocukları, ilkbahar ve yaz stilini kendileri yaratıyor. Kelebek ve nakışlı çiçek desenli ayakkabılar baharın tüm renklerini bir araya getirerek minikleri rengârenk bir dünya ile buluşturuyor. Lisanslı ürün gurubunda yer alan Frozen temalı ayakkabılar da kızların ilgisini çekmeyi başarıyor.

    FLO’da erkek çocukların dünyası da en az kızlar kadar renkli ve sevimli detaylardan oluşuyor. İlkbahar ve yaz aylarının her daim modası olan marin temalı ve beyaz taban üzerine renkli püskürtme detaylı ayakkabılar, FLO yorumuyla erkek çocuklarla buluşuyor. Mavi, lacivert ve beyaz tonlarıyla ön plana çıkan koleksiyondaki bağcıklı ve cırt cırtlı modeller kullanım kolaylığı sağlarken; erkek çocukların en sevdiği fantastik kahramanlardan olan Örümcek Adam temalı ayakkabılar minik beylerin hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. FLO’nun lisanslı modelleriyle hem kız hem de erkek çocuklar en sevdikleri kahramanları ayaklarında taşıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.