DOLAR 32,3701
EURO 35,0429
ALTIN 2325,139
BIST 9126,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    FLO’nun Geleneksel İndirim Çılgınlığı başladı!

    FLO’nun Geleneksel İndirim Çılgınlığı başladı!
    06.04.2019
    A+
    A-

    Her yıl büyük ilgi gören FLO Garaj Günleri, bu yıl 5 Nisan Cuma günü başladı ve 28 Nisan tarihine kadar devam edecek. Garaj Günleri boyunca, dünyaca ünlü markaların 200 binin üzerinde ayakkabı modeli 9.99 TL’den başlayan fiyatlarla ve 3 al 2 öde kampanyası ile tüketicilere sunulacak.

    Güncel moda ve geniş ürün yelpazesini, ulaşılabilir fiyatlar ile sunan Türkiye’nin en büyük ayakkabı perakende markası FLO, her yıl geleneksel olarak İstanbul Bağcılar’daki yönetim merkezinde düzenlediği “Garaj Günleri” ile binlerce ayakkabıyı indirimli fiyatlarla müşterileriyle buluşturmaya devam ediyor. 5 Nisan tarihinde başlayan, 28 Nisan tarihine kadar devam edecek ve 200 bin çift ayakkabının yeni sahibini beklediği FLO Garaj Günleri’nin bu sene de 10 binlerce kişiyi ağırlaması bekleniyor.

    “Yüzde 80’e varan indirim fırsatı”

    FLO Garaj Günleri kapsamında sunulan Nike, Adidas, Skechers, Puma, Hummel, Reebok, Lumberjack, Lumberjack Sport, Dockers by Gerli ve Kinetix gibi birbirinden ünlü markaların 2018-2019 sezonuna ait tüm ürünleri, 3 al 2 öde kampanyası ile tüketiciye sunuluyor.

    Her gün yeni bir fırsat

    FLO Garaj Günleri’nde müşterileri her gün yeni 9.99 TL’lik de bir fırsat bekliyor. Her gün değişecek ‘Günün Fırsatı’ kapsamında Nike, Adidas, Skechers, Puma, Hummel, Reebok, Lumberjack, Lumberjack Sport, Dockers by Gerli ve Kinetix gibi dünyaca ünlü markaların modelleri 9.99 TL fiyatıyla yeni sahiplerini bekliyor.

    FLO en uygun fiyatı arayanları merkezine bekliyor

    Türkiye’nin en büyük ayakkabı mağazası zinciri FLO, yüksek kaliteyi uygun fiyata almak isteyen tüm tüketicileri Bağcılar’daki merkez binasında düzenlediği Garaj Günleri” ne bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.