DOLAR 32,5213
EURO 34,7951
ALTIN 2421,772
BIST 9709,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    FLO’nun geleneksel indirim çılgınlığının yaşandığı Garaj Günlerini iki haftada 130 bin kişi ziyaret etti

    FLO’nun geleneksel indirim çılgınlığının yaşandığı Garaj Günlerini iki haftada 130 bin kişi ziyaret etti
    08.05.2018
    A+
    A-

    Her yıl büyük bir ilgi gören ve onbinlerce kişiyi ağırlayan FLO Garaj Günleri’nin 9’uncusunda son haftaya girildi.

    13 Mayıs tarihine kadar devam edecek FLO Garaj Günleri boyunca, dünya markalarının 200 bin ayakkabı modeli 9.99 TL’den başlayan fiyatlarla ve 1 alana 1 bedava kampanyasıyla satılıyor.

    Güncel moda ve geniş bir ürün yelpazesini, ulaşılabilir fiyatlar ile sunan Türkiye’nin en büyük ayakkabı perakende markası FLO’nun, her yıl geleneksel olarak İstanbul Bağcılar’daki yönetim merkezinde düzenlediği FLO Garaj Günleri’ni, 20 Nisan’dan bu yana yaklaşık 130 bin kişi ziyaret etti. Garaj günlerinde hafta sonuna kadar 150 bin ziyaretçiye ulaşılması hedefleniyor.

    “Yüzde 80’e varan indirim fırsatı”

    FLO Garaj Günleri kapsamında sunulan Nike, Adidas, Skechers, Puma, Hummel, Reebok, Lumberjack, Lumberjack Sport, Dockers by Gerli ve Kinetix gibi birbirinden ünlü markaların 2017-2018 sezonuna ait tüm ürünleri, 1 alana 1 bedava kampanyası ile tüketiciye sunuluyor.

    Her gün yeni bir fırsat

    FLO Garaj Günleri’nde müşterileri her gün yeni 9.99 TL’lik de bir fırsat bekliyor olacak. Her gün değişecek ‘Günün Fırsatı’ kapsamında Nike, Adidas, Skechers, Puma, Hummel, Reebok, Lumberjack, Lumberjack Sport, Dockers by Gerli ve Kinetix gibi dünyaca ünlü markaların modelleri 9.99 TL fiyatıyla yeni sahiplerini bekleyecek.

    FLO en uygun fiyatı arayanları merkezine bekliyor

    Türkiye’nin en büyük ayakkabı mağazası zinciri FLO, yüksek kaliteyi uygun fiyata almak isteyen tüm tüketicileri Bağcılar’daki merkez binasında düzenlediği Garaj Günleri” ne bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.