DOLAR 32,5287
EURO 34,9292
ALTIN 2424,362
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Flora sallanan koltuk, baş tacı annelerin konfor anlarına eşlik etmeye hazırlanıyor.

    Flora sallanan koltuk, baş tacı annelerin konfor anlarına eşlik etmeye hazırlanıyor.
    06.05.2019
    A+
    A-

    Tasarımlarını kalite, dayanıklılık, konfor ve estetikle buluşturan L’unica, Anneler Günü’nde konforu en çok hak eden annelerin keyfini katlayacak bir hediye alternatifi sunuyor. Mutluluğun, huzurun ve konfor anlarının elçisi Flora sallanan koltuğun tasarımında klasikleşen sallanan koltuğu günümüze uyarlayarak modern bir dekorasyon trendi yakalayan L’unica, dekor tutkunu annelerin açık hava mekanlarına her detayıyla şıklık katıyor. Hafif ve kolay taşınabilir özelliğiyle pratik bir hediye alternatifi olan Flora sallanan koltuk, çift renk seçeneğiyle farklı zevklere sahip annelere hitap ediyor.

    Fonksiyonelliği ve kaliteyi estetikle buluşturan L’unica, Anneler Günü’nde konforun en çok yakışacağı annelere dekorasyon trendi bir hediye alternatifi sunuyor. L’unica’nın 2019 ilkbahar-yaz koleksiyonununda yer alan Flora sallanan koltuk, baş tacı annelerin konfor anlarına eşlik etmeye hazırlanıyor. Klasikleşen sallanan koltuğu günümüze uyarlayarak modernizm ile buluşturan L’unica, mutluluğun, huzurun ve keyfin simgesi haline gelen Flora sallanan koltuğun alüminyum gövdesi ve zarif kumaş detayları ile açık havaya şıklık katıyor.

    Hafif ve kolay taşınabilir özelliğiyle bahçeler, balkonlar ya da teraslara rahatlıkla transfer olabilen Flora sallanan koltuk, çift renk seçeneğiyle de her mekana uyum sağlıyor. Keyfin, konforun ve şıklığın buluştuğu Flora sallanan koltuğa, L’unica‘nın Türkiye genelinde yer alan 30 farklı bayisinden ve İstanbul Levent’te bulunan showroom‘undan ulaşmak mümkün.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.