DOLAR 32,6021
EURO 34,8337
ALTIN 2504,159
BIST 9461,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Florida’da ev sahibi olabilirsiniz

    Florida’da ev sahibi olabilirsiniz
    22.05.2017
    A+
    A-

    Geçtiğimiz yılı dünya şampiyonu olarak tamamlayan emlak dünyasının rekortmenlerinden Evrim Kırmızıtaş Başaran “Miami’nin en güzel sırrı olarak bilinen Fort Lauderdale’de FORT LAUDERDALE OCEAN CONRAD RESORT projesinin efektif bir yatırım aracı olduğunu belirterek arzu eden ev sahiplerinin dairelerini Hilton Conrad’ a kiralayip senelik % 8 brüt kira geliri garantisi elde edebileceklerini, ayrıca dairelerini senede 30 gün Conrad’in bütün imkanlarından yararlanarak ücretsiz kullanabilmelerinin büyük bir yatırım avantajı sağladığını” söyledi.

    Amerika’nın Venedik’i dünyaca ünlü Fort Lauderdale plajının tam karşısında iki binadan oluşan Conrad Hotels & Resorts tarafından Kuzey Amerika`da isletilecek ilk rezidans projesidir. Nefes kesen Atlantik okyanusu manzaralı 24 katlı olup 6 inci kat ile 17 katlar arası Condo hotel 18 ile 24 üncü katlar arası rezidanstır. Lobi,restoranlar,bar,cafe ,spa,kabana , dinlenme bölümleri ,havuz ve balo salonu da mevcut. Fort Lauderdale her sene 15 milyon turist geliyor ve Okyanus kenarında bu talebi karşılayacak sayıda otel yok. Conrad Milyarderler Şeridi denilen 2 km lik cadde uzerinde Marriot Harbor Beach Resort ,Ritz Carlton, W , Four Seasons ,Paramount gibi ultra lüx oteller zincirinin sonuncusu.

    NEDEN FLORIDA’YI TERCİH ETMELİ?
    Kisisel eyalet gelir vergisinin olmadigi sadece alti eyaletten bir tanesi olan Florida, Amerika’nın 4. en avantajli vergi eyaletidir.
    Panama Kanalının da genişlemesiyle önemini daha da artiran 15 adet derin su limanı mevcuttur. Panama Kanalının Genişletilmesi ile Guney Amerika ile ticaret yapmak isteyen şirketler için güvenli bir merkez haline gelen Miami sadece turistik ve eğlence amaçlı bir tatil beldesi olmaktan çıkıp bir Dünya Ticaret Merkezi olma yolunda ilerlemektedir.
    2015 yılında Art Basel için sadece bir haftada 80,000 özel kolleksiyoncu, sanatsever ve sanatçı Miami’ye akın etti. Her sene biraz daha büyüyerek gelişen sanat sevgisi, dünyanın dört bir yanından gelen grafiti sanatçılarının kalıcı mekanı Wynwood Walls Miami’yi Güneş ve Plaj şehri olmaktan, bir sanat şehri olmaya yaklaştırmakta.
    Miami , Fort Lauderdale ve Orlando arasını 3,5 saate indirecek hızlı tren projesi 2018 yılı ortasında tamamlanacak, böylece turist destinasyonu olma konusunda Orlando ile rekabet etmek bir yana Miami ve Fort Lauderdale Orlando birbirlerini tamamlayan ve daha cazip hale getiren destinasyonlar haline gelecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.