DOLAR 32,5434
EURO 34,8995
ALTIN 2427,388
BIST 9684,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Floridalı Türk emlakçı Guinness Rekorlar Kitabı’nda

    Floridalı Türk emlakçı Guinness Rekorlar Kitabı’nda
    24.09.2019
    A+
    A-

    Floridalı emlakçılar, ev sahibi olmanın sembolü ‘’anahtar” görselini oluşturarak bir dünya rekoruna imza attı. Florida Emlakçılar Derneği tarafından düzenlenen ve dünyanın insanlardan oluşan en büyük anahtar görüntüsünün meydana getirildiği Guinness Dünya Rekoru organizasyonunda, derneğin tek Türk Yönetim Kurulu Üyesi Amerikan Milli Emlakçılar Derneği Global Elçisi ve Lead Consulting Group CEO’su Emel Onur da yer aldı.  

    Orlando’da düzenlenen 2019 Florida Emlakçılar Kongre ve Ticaret Fuarı’nda bir dünya rekoruna imza atıldı. Amerika’da gayrimenkul sektörüne verilen önemin ve müşterilerin ev sahibi olmasında emlakçıların rolünü vurgulamak amacı ile Floridalı 314 emlakçının bir araya gelerek oluşturduğu anahtar görüntüsü, Guinness Dünya Rekorlar Kitabına girmeyi başardı.

    Derneğin tek Türk Yönetim Kurulu Üyesi: Emel Onur

    “Ev sahibi olmanın anahtarı” cümlesinin somut bir sembolünü oluşturmak amacıyla, dünyanın insanlardan oluşan en büyük anahtar görüntüsünün meydana getirildiği organizasyonda, 187 bin üyesi bulunan Florida Emlakçılar Derneği’nin tek Türk Yönetim Kurulu Üyesi, Amerikan Milli Emlakçılar Derneği Global Elçisi ve Lead Consulting Group CEO’su Emel Onur da yer aldı.

    2006’dan bu yana Türkiye’den Amerika’ya gelen yatırımcılara vergi mevzuatı, emlak alım ve Amerika’da iş kurma konularında danışmanlık hizmeti veren Emel Onur, 2017 yılı Emlakçılar Derneği Yılın Global Emlakçısı ve Milli Emlakçılar Derneği Türkiye Liaison’u olarak seçildi.  Lead Consulting Group Kurucusu ve Broker’ı olan Emel Onur, aynı zamanda mesleki örgütler olan National Association of Realtors, Miami Association of Realtors, Palm Beach Association of Realtors, Institute for Luxury Home Marketing ve Florida Association of Certified Public Accountants’un aktif üyeleri arasında yer alıyor.

    Florida Emlakçılar Derneği hakkında

    Florida Emlakçılar Derneği, Amerika’nın 187 binden fazla üyesi bulunan en büyük gayrimenkul kuruluşu olarak faaliyet gösteriyor. Üyelerine hukuk servisinden network’e, eğitimden iş yönetim sistemine kadar bir gayrimenkul danışmanının ihtiyacı olan birçok alanda destek veren dernek, devletin emlak politikaları üzerinde de görev alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.