DOLAR 32,6064
EURO 34,8062
ALTIN 2512,071
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Flower Show İstanbul/Eurasia Plant Fair 2019’a Ticaret Bakanlığı desteği!

    25.09.2019
    A+
    A-

    Bu yılki ihracatını yüzde 30 artıran Türk Süs Bitkileri ve Peyzaj Sektörü, Kasım ayındaki Flower Show İstanbul/Eurasia Plant Fair 2019 buluşmasına hazırlanıyor. 11.’sini gerçekleştirecekleri fuarın, T.C. Ticaret Bakanlığı Alım Heyeti Programı’na dahil olduğunu açıklayan Tarsus Turkey Fuar Direktörü Mustafa Gültekin Gökgül, yurt içinden katılacak yerli firmalara da Bakanlığın ayrıca özel destekler verdiğini vurguladı.

    “Geçen yıl, yeni yabancı ziyaretçi oranı yüzde 88,5 ile rekor düzeye ulaşan Flower Show İstanbul/Eurasia Plant Fair, sektör ihracatı açısından önemli bir katma değer oluşturdu. Hem sene başından bu tarafa yurt dışı satın almacılarına yönelik yürüttüğümüz ziyaretçi çalışmaları hem de Alım Heyeti Programı sayesinde bu yılki katılımcılarımız, yeni ihracat kanalları üzerinden işlerini daha da büyütme fırsatı yakalayacak” diyen Gökgül, İzmir Ticaret Odası’na üye sektör firmalarından fuara katılacaklara da Tarsus Turkey’in özel desteklerinin olacağını söyledi.

     Flower Show İstanbul/Eurasia Plant Fair 2019, süs bitkileri ve peyzaj sektöründe faaliyet gösteren yurt içi ve yurt dışından firmaları, aralarında belediyeler, kamu kurumları, inşaat ve peyzaj proje firmaları, turistik tesisler, yapı marketler, şehir planlamacıları ve mimarların da olduğu binlerce doğrudan alıcıyla buluşturacak.

    Resim

    Fuarda iç ve dış mekan süs bitkilerinden çiçek ve çiçekçilik malzemelerine, fide ve tohumlardan dikey bahçe uygulamalarına, egzotik ağaçlardan milli bitkilere, sulama ekipmanlarından peyzaj uygulamalarına ve bahçe aksesuarlarına kadar yüzlerce yeni ürün, malzeme, ekipman ve teknolojiler bir arada sergilenecek.

    Tarsus Turkey tarafından SÜSBİR (Süs Bitkileri Üreticileri Alt Birliği) işbirliği ile Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan Avrasya’nın en büyük bitki ve peyzaj fuarı Flower Show İstanbul/Eurasia Plant Fair, 14-16 Kasım 2019 tarihlerinde 11. kez kapılarını açacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.