DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    FM Expo Istanbul 2018 fuarında Diversey standına yoğun ilgi

    FM Expo Istanbul 2018 fuarında Diversey standına yoğun ilgi
    16.05.2018
    A+
    A-

    Sektörün önde gelen ulusal ve uluslararası firmalarının buluştuğu ve Türkiye Tesis Yönetimi Derneği (TRFMC) tarafından düzenlenen, Bina ve Tesis Yönetim Çözümleri ve Ekipmanları Fuarı 9-10-11 Mayıs tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

    İstanbul Vali Yardımcısı Şahin Aslan, Tesis Yönetim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Levent Alatlı, Euro FM Başkan Yardımcısı Goran Milanov, Demos Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aslan ve çok sayıda davetlinin katıldığı fuara gıda güvenliği ve tesis yönetiminde dünya devi Diversey’nin de bulunduğu sektörden birçok farklı şirket yoğun ilgi gösterdi. İlk kez düzenlenen ve yüksek katılımıyla dikkat çeken FM EXPO Fuarı’nda katılımcılar özellikle Diversey’nin TASKI ve Twister markalı bina bakımı ürünleri ve makinelerine yoğun ilgi gösterdi. Bina bakım çözümlerinin yanı sıra Diversey uzun yıllardır hizmet verdiği sağlık, mutfak ve çamaşırhane sektörlerine özel hijyen çözümlerini de sergiledi.

    Katılımcılara özel test sürüşü

    Diversey standına uğrayan ziyaretçiler, demo alanında yeni nesil bina bakım makineleri ve ekipmanlarını uygulamalı olarak deneme fırsatı yakaladı. Firmanın geçtiğimiz yıl lanse ettiği akıllı sistem çözümlerinden oluşan Internet of Clean (IOC) serisi hakkında da detaylı bilgi edinildi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.