DOLAR 32,5687
EURO 34,7565
ALTIN 2491,194
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Folkart, İzmir’in değerlerine sahip çıkmayı sürdürüyor

    Folkart, İzmir’in değerlerine sahip çıkmayı sürdürüyor
    11.09.2018
    A+
    A-

    Folkart, bu yıl 87’incisi düzenlenen Türkiye’nin ilk fuarı olma özelliği taşıyan İzmir Enternasyonal Fuarı’nın ana sponsoru oldu. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak: “İzmir’in sahip olduğu değerleri korumaya ve sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

    İzmir Kültürpark’ta 16 Eylül’e kadar devam edecek fuarda Aleyna Tilki’den Fatih Erkoç’a, Berkay’dan Gülşen’e, Melis Sökmen’den Fettah Can’a, İrem Derici’den Bülent Ortaçgil’e kadar birçok ünlü sanatçı sahne alacak.

    İzmir’in lider markalarından Folkart, bu yılda İzmir Fuarı’nın ana sponsoru oldu. 3 yıldır fuara sponsor olan Folkart’ın, Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, “İzmir ile özdeşleşen, İzmir dendiği zaman akla gelen ilk şey olan Enternasyonal Fuarı’na destek vermekten gurur duyuyoruz. Folkart, İzmir’den çıkan ve ülkemizi dünya çapında temsil eden bir marka olarak İzmir’in sahip olduğu değerleri korumaya ve sürdürmeye devam edecektir” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.