DOLAR 32,5406
EURO 34,9852
ALTIN 2436,805
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Forever New ile kendini keşfet

    Forever New ile kendini keşfet
    15.05.2018
    A+
    A-

    Avustralyalı giyim markası Forever New, bohemden feminen stile uzanan İlkbahar – Yaz Koleksiyonu ile şehirli kadınların güçlü ve eğlenceli yönlerini yansıtıyor. İşlenmiş saten, dokuma dantel ve şifonlar lüksün tanımını yeniden yaparken, çiçek desenleri, baskı detayları ve ferah tonlar ise ışıltılı bir görünüm sunuyor.

    Elbiselerden takılara yeni sezonun stil kodlarını yazan Forever New ayrıca, özel günleri daha da özel kılan bir koleksiyona imza attı. Alternatif gelinlik, nikah ve after party elbiselerinin yer aldığı Ever After koleksiyonu ile kadınlar büyüleyici bir silüete bürünüyor.

    Dünyada modaya yön veren Paris, Londra, Milano ve New York’tan ilham alarak, tasarımlarını feminen güzellikle birleştiren Avustralyalı giyim markası Forever New, merakla beklenen İlkbahar – Yaz Koleksiyonu ile bir kez daha kadınların kalbini kazanıyor.

    Her koleksiyonunda farklı bir hikaye ile karşımıza çıkan Forever New bu kez, bohem tarzdan feminen görünüme uzanan sofistike parçalar sunuyor. Gündüzleri elbiselerden çantalara birçok parça, renkleri ve çiçek desenleriyle şehrin keyifli yüzünü yansıtıyor. Önden bağlamalı, V yaka, baskı detaylı tişörtler, jean pantolonlar ve sırt çantalarıyla birlikte günlük stili tamamlıyor. Bluzlar ise dantel ve volan detaylarıyla günün her anında zarif görünmek isteyen moda tutkunlarının vazgeçilmezi oluyor.

    Lüksün yeni tanımı

    Forever New, ilkbahar ve yaza özel parçalarıyla birlikte lüks kumaşı da adeta yeniden tanımlıyor. İşlenmiş saten, dokuma dantel ve şifonlar, zamansız davet stiline ilham veriyor. Sulu boya desenli elbiseler, sofistike tasarımlı tulumlar, güpür, fiyonk ve fırfır detaylı romantik parçalar ve kabarık balo elbiseleri ise Forever New kadınlarını gecelerin yıldızı yapıyor.

    Düğünün yıldızı

    Forever New yeni sezonda, özel günleri daha da özel kılan bir koleksiyon çıkardı: Ever After! Alternatif gelinlik, nikah elbiseleri, after party ve özel gün elbiselerinin yer aldığı koleksiyonda çiçek desenleri, dantel ve boncuk işlemeleri ön plana çıkıyor. El işlemesi ve ipek parçaların da yer aldığı koleksiyonda pembe, kırık beyaz, uçuk mavi ve allık tonları dikkat çekerken, asil siyah da her zamanki gibi büyülüyor.

    Ceket havası

    Mevsim geçişlerinin ve yaz akşamlarının vazgeçilmezi ceket ve trençkotlar, gündüz ofis şıklığından gece davetlerine kadar her ortamda kadınların havasını değiştiriyor. Asi tarzın temsilcisi deri ceketler, volan, anvelop kapama, şal yaka gibi feminen detaylarla birlikte zıtlığın uyumunu yansıtıyor. Jean pantolonlar ile tamamlanan süet görünümlü biker modeller ve dökümlü trençkotlar da, rahat bir hafta sonu için akla gelen ilk parça oluyor.

    Ofisler ve iş yemeklerinde şıklığın anahtarı ise her zaman olduğu gibi blazer ceketlerde saklı! Tek düğmeli klasiklerden kolları katlanabilir spor – şık tarza uzanan modeller, özel kesimleriyle kadınları kusursuz gösteriyor.

    Uçuş uçuş yaz

    Silüetlerde rahat, yumuşak ve akışkan bir iz bırakan İlkbahar – Yaz Koleksiyonu, doğal ketenler ve pamuklu kumaşlar ile uçuş uçuş bir etki bırakıyor. Yaz aylarında kadınların favori parçası olan elbiseler, çiçek desenleri, çizgiler ve fırfırlar ile hareketlenirken, şifon kumaşları ve dantel detaylarıyla da gündüzden geceye taşınıyor.

    İç açıcı renkler

    Doğanın eşsiz güzelliğinden ve baharla birlikte yeniden uyanışından ilham alan koleksiyonda mercan, pastel pembe paleti, bebek mavisi ve optik beyaz tonları ferahlık veriyor. Yaprak ve çiçek baskılarının hakim olduğu tropikal renkler, toprak tonları ve siyah – beyaz parçalar ise elegan bir stil sunuyor.

    Gösterişli final!

    Forever New koleksiyonundaki aksesuarlar, bu zarif ilkbahar – yaz hikayesini gösterişli bir sonla tamamlıyor. Parlak halkla küpeler, saten bantlı topuklu ayakkabılar, zincir saplı, taşlı çantalar kadınların güçlü tarzını ön plana çıkarırken, platform topuklar, güneş gözlükleri, hasır şapkalar ve hacimli çantalar ise şehrin ortasında yazı yaşatıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.