DOLAR 32,3122
EURO 35,1427
ALTIN 2294,85
BIST 9068,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Forever New’den düğün ve davetlere özel koleksiyon: Ever After

    Forever New’den düğün ve davetlere özel koleksiyon: Ever After
    17.04.2018
    A+
    A-

    Avustralyalı giyim markası Forever New, özel günleri daha da özel kılan Ever After koleksiyonunu beğeniye sundu. Nikah, after party ve davetlerin yanı sıra gelinlik olarak da kusursuz bir seçim olan elbiselerde, uçuşan şifonlar, ipek kumaşlar, çiçek desenleri, dantel ve boncuk işlemeleri zarif silüetler yaratıyor. Pembe, kırık beyaz, uçuk mavi ve allık tonları ise her zamanki gibi büyülüyor.

    Dünyada modaya yön veren Paris, Londra, Milano ve New York’tan ilham alarak, tasarımlarını feminen güzellikle birleştiren Avustralyalı giyim markası Forever New, yeni koleksiyonu Ever After ile özel günlere büyüleyici bir hava katıyor.

    Her koleksiyonunda farklı bir hikaye ile karşımıza çıkan Forever New bu kez zarafetin tanımını yeniden yapıyor. Nikah, düğün ve after party’lere özel elbiseler, dantel ve boncuklar, tül etek detayları, el işlemeleri ve şifon, ipek gibi lüks kumaşlarıyla kusursuz bir görünüm sunuyor. Pembe, kırık beyaz, uçuk mavi ve allık tonlarıyla zengin bir renk paletine sahip koleksiyon yalnızca davetlilerin değil, nedimelerin ve hatta modern bir gelinlik giymek isteyen gelinlerin de ilk tercihi oluyor.

    Ever After koleksiyonu, Forever New’un özel günlere ışıltı katan birbirinden zarif takı ve aksesuarlarıyla tamamlanıyor. İncili kolye ve küpe setleri, şık bilezikler, taşlı yüzükler, boncuk işlemeli clutch’lar, bilekten bantlı veya taşlı topuklu ayakkabılar ile birlikte kadınlar kendi düğünlerinin ya da davetlerin yıldızı oluyor. Serin yaz akşamlarında ise bu parçalara, Forever New’un sofistike pelerinleri eşlik ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.