DOLAR 32,4962
EURO 34,8679
ALTIN 2426,85
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Forever New’den sezon sonu indirimi

    Forever New’den sezon sonu indirimi
    18.06.2018
    A+
    A-

    Avustralyalı giyim markası Forever New, seçili ürünlerde yüzde 50’ye varan Sezon Sonu İndirimi ile İlkbahar – Yaz koleksiyonundaki parçaları çok avantajlı fiyatlarla sunuyor. 18 Haziran – 14 Temmuz tarihleri arasında mağazalarda ve online alışverişte geçerli kampanya ile günlük giyimden davet stiline, şık ayakkabılardan göz alıcı takılara kadar uzanan parçalar trend ve sofistike görünüm kazanmak isteyen kadınları bekliyor.

    Güçlü ve şehirli kadınların markası Forever New’de İlkbahar-Yaz koleksiyonundaki seçili ürünlerde geçerli yüzde 50’ye varan Sezon Sonu İndirimi başladı.

    18 Haziran – 14 Temmuz tarihleri arasında mağazalarda ve forevernew.com.tr’de geçerli kampanya ile Forever New, her birinde farklı bir hikaye ile karşımıza çıkan koleksiyonlarından zamansız parçalar sunuyor. Sofistike tasarımlı tulumlar, volanlı elbiseler, fiyonklu bluzlar, fırfır detaylı romantik parçalar, çiçek detaylı bohem silüetler Forever New kadınlarının güçlü tarzını vurguluyor.

    Uçuk pembe, bebek mavisi ve optik beyaz tonlu kombinlerle yakalanan sofistike etki, feminen çantalarla ön plana çıkarılıyor. Soft renklerdeki şallar ve sırt çantaları, günlük giyimin vazgeçilmez parçaları olurken, çiçek desenlerinin hakim olduğu elbiseler bohem detaylarıyla sezonun öne çıkan parçaları arasında yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.