DOLAR 32,5678
EURO 34,7139
ALTIN 2487,133
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Forever New’un triko kazak, bluz, elbiseleri ile bu kış sımsıcak geçiyor

    22.01.2018
    A+
    A-

    Kış gardıroplarının vazgeçilmezi trikolar, Avustralyalı giyim markası Forever New’un gündüzden geceye uyarlanabilen trend parçalarıyla her tarza mükemmel uyum sağlıyor. İnci, fırfır detaylı dökümlü kazaklar, jean pantolon ve bilekte botlar ile birlikte spor – şık bir stil yaratıyor. Volanlı, piliseli, arkadan bağlamalı bluzlar ile vücudu saran elbiseler ise feminen görünümün ipuçlarını veriyor.

    Dünyada modaya yön veren Paris, Londra, Milano ve New York’tan ilham alarak, tasarımlarını feminen güzellikle birleştiren Avustralyalı giyim markası Forever New, triko koleksiyonu ile kış soğuklarına meydan okurken şıklık ve konfor sunuyor.

    Sıcacık kazaklar

    Forever New’un triko kazakları, yün karışımlı dökümlü kalıpları, inci, fırfır gibi detaylarıyla trend bir görünüm yaratıyor. Jean pantolon ve bilekte botlarla kombinlenen kazaklar günlük giyiminin yanı sıra ofis stiline de uyarlanabiliyor.

    Bluzlarda hareket var!

    Feminen bir tarz sunan triko bluzlar, bu yıl şık detaylarıyla ön plana çıkıyor. Volan kollu, arkadan çapraz bağlamalı, piliseli, yırtmaçlı ve çapraz bantlı modeller, jean’lerin yanı sıra mini etek ve topuklu botlarla da kadınların havasını değiştiriyor.

    Gündüzden geceye elbise

    Bu kış yeniden yükselişe geçen elbiseler, triko modellerde de kendini gösteriyor. Mini ve midi boylardaki elbiseler vücudu sararak estetik bir görünüm yaratırken, yırtmaç, kemer, anvelop kesim, örgü deseni detayları bu şık stili tamamlıyor. Gündüzleri botlarla kombinlenen modeller, topuklu ayakkabılar ve portföy çantalarla birlikte moda tutkunlarını gece davetlerine hazırlıyor.

    Sıcak dokunuş

    Forever New’un kazak, bluz ve elbiselerini, yine triko üstler tamamlıyor. Lüks triko kumaşa sahip tek kancayla kapanan bolero ve yün karışımlı oversize triko kaban ile baştan aşağı modern bir görünüm yakalanıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.