DOLAR 32,5705
EURO 34,6438
ALTIN 2510,678
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Franchise sistemiyle büyüyen L’ACTONE’nin en büyük hedefi Türkiye

    Franchise sistemiyle büyüyen L’ACTONE’nin en büyük hedefi Türkiye
    15.05.2018
    A+
    A-

    Konsepti ABD’de oluşturulan, ürünlerini ise bünyesindeki Fransız uzmanlarla geliştiren ünlü kozmetik ve parfüm markası L’ACTONE Perfume & Beauty Care, Franchise vermek için yeni yatırımcılarını arıyor.

    HEDEF 2023’TE EN AZ 200 ŞUBE

    Konuyla ilgili bir açıklama yaparak markalarının beklediklerinden çok daha büyük bir ilgi gördüğünü, Türkiye’de mağaza açılışları için görüşmelerinin sürdüğünü ifade eden L’ACTONE Perfume & Beauty Care Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman AKAT, “L’ACTONE, A kalite ürünler üreterek müşterinin sadakatini ve beğenisini kazanmış ithal parfüm markası. Markanın temellerini ABD’de Fransız kozmetik ve parfüm uzmanlarıyla birlikte attık. Şimdi de franchise sistemiyle büyümeyi planlıyoruz. Hedefimiz, L’ACTONE Perfume & Beauty Care markasını, mağaza konsepti ve mağaza dışında kiosk konseptimiz ve ürünlerimizi Türkiye’nin 81 ilinde hak ettiği noktaya getirmek ve bilinen en bü­yük parfüm ve kozmetik ürünlerini yapmak. Dünyanın her köşesinden franchise talepleri alan bir marka olarak 2023 yılında yurt içi ve yurt dışında en az 200 şubeye ulaşmayı hedeflediğini” söyledi.

    KOKU TESTİ İLE GERÇEK KOKUNUZU BULUN!

    Kısa bir süre önce Bursa ve Isparta’da yeni şubeler açtıklarını hatırlatan Ali Osman AKAT, “L’ACTONE Perfume &Beauty Care olarak parfüm sektörünü yepyeni bir parfüm markası ve benzersiz bir mağazacılık konseptiyle tanıştırdık. Dünya’da ve Türkiye’de bir ilk olan koku arındırma kabini ve kişisel koku analizi testi uygulamalarıyla müşterilerimize farklı ve akıllı bir kozmetik alışverişi deneyimi sunuyoruz. Hedefimiz Türkiye’de 81 ilde yer almak ve her ilde Mağaza ve AVM’lerde kiosk’lar oluşturmak. İstanbul’daki mağaza sayılarımızı arttırmayı, en prestijli caddelerde en iyi şekilde yatırımlar yapmayı hedefliyoruz. Özellikle yurt dışı projelerine daha fazla ağırlık vererek satış hedeflerimizi artırmayı, yeni bağlantılar ile henüz yatırım yapmadığımız birçok ülkede mağazalarımızı açmayı planlıyoruz” dedi.

    “MAĞAZALARIMIZ HAFTALIK VE AYLIK PERİYOTLARDA DENETLENİYOR”

    “Bir iş, doğru girişimciyle, doğru yerde ve doğru marka ile yapılırsa başarı kaçınılmaz olur” diyen Ali Osman AKAT, şöyle devam etti: “Bu nedenle girişimcilerin başarılı olması için, yapılacak iş ile seçilen lokasyonun birbirine uyumlu olması gerekiyor. Her yeni açılan işletmede tanıtım ve tanışma dönemi vardır. Bu dönemde, markayı en iyi şekilde temsil edebilmek ve satışa sunulan ürünlerin en iyi şekilde ifade edilmesi gerekir. Franchise görüşmelerinde, markayı doğru bir iletişimle ve özveri ile temsil edecek, marka imajını doğru bir şekilde yürütebilecek ve iş akdine bağlı kalabilecek yatırımcılar olmasına dikkat ediyoruz. Mağazalarımız haftalık ve aylık periyotlarda uzman ekibimiz tarafından denetleniyor. Bunun yanı sıra firmamızın mağaza ve satış standartlarını gizli müşterilerimiz vasıtasıyla denetlemekteyiz” ifadelerini kullandı. L’ACTONE Perfume & Beauty Care Franchise sisteminde franchise projesinin kiosk, mağaza ve cadde mağazası olarak 3 farklı konseptte gerçekleştirilebildiğini belirten Ali Osman AKAT, “Tadilat aşaması, mobilya ve dekor aşaması, kurulum ve ürün yerleştirmesi evrelerini tamamladıktan sonra proje tamamlanıyor. dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.