DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Fresh’n Soft Deo deodorant anlayışına yeni boyut kazandırıyor

    Fresh’n Soft Deo deodorant anlayışına yeni boyut kazandırıyor
    06.05.2017
    A+
    A-

    Güzel kokmak herkes için vazgeçilmezdir. Baharla beraber filizlenen kır papatyası ya da kahve çekirdeğinin eşsiz kokusuna kim karşı çıkabilir? Güzel kokmak; temizliği ve canlılığı ifade ederken, kendi kokumuzu neden şansa bırakalım?
    Koku özellikle kadınlar için çok önemlidir, bu yüzden güzel kokmayı önleyecek her tülü engelin karşısında dururlar. Yaz aylarında sıcak havanın etkisiyle terleme daha sık görülmektedir. Ter kokusunu yok ederken, cildi besleyen ve nemlendiren Fresh’n Soft, deodorant anlayışına yeni bir boyut kazandırıyor.
    Özel bir koku, özel bir formül…
    Fresh’n Soft Deo, mendillerinin özel formülü sayesinde benzerlerinden çok daha farklı bir deneyim sunuyor. Ter kokusunu azaltmada diğer alkollü ürünlere göre etkinliği test edilmiş özel deodorant aktifi sayesinde kötü koku oluşumunu engelliyor. Bu özel aktif bir yandan ter bölgesinde bakteri oluşumunu önlerken, cildin kendine özgü florasını korumasına da yardımcı oluyor.
    Fresh’n Soft, özel içeriğiyle ter bezi kanallarını tıkamayarak, sürüldüğü bölgedeki doğal bakterileri etkisiz hale getirerek ter kokusunu önlüyor. Deo mendillerin içeriğindeki özenle seçilmiş, tamamen doğal mineral ve bitkiler tahriş yapmadan hijyenik bir temizlik sağlıyor. Deo mendiller, terlemeyi durdurmadan vücudun doğal dengesini koruyarak, sağlıklı ve etkin korunma sunuyor.
    Pratik ve kullanışlı yapısıyla da fark yaratan Fresh’n Soft Deo, kadınlar için büyük bir kolaylık sağlıyor. Deo mendiller, çantada ve cepte taşınabilen tasarımı sayende ihtiyaç duyulan her an yanınızda yer alıyor. Duşta, sporda, banyoda, güzel kokmak istediğinizde, tazelenme ihtiyacı duyduğunuzda ya da sadece canınız istiyor diye bile “Fresh’n Soft Deo” ıslak mendilini güvenle kullanabilirsiniz.

    Kokunuzu şansa bırakmayın…
    Unutmayın, kokunuz imzanızdır. Güzel bir günü kötü bir kokuyla kabusa çevirmeden önce tek yapmanız gereken pratik ve kullanışlı Fresh’n Soft Deo’yu kullanmak ve günün tadını çıkarmak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.