DOLAR 32,514
EURO 34,9479
ALTIN 2433,75
BIST 9768,3
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Frikadell Burger Buyaka’da

    Frikadell Burger Buyaka’da
    07.12.2019
    A+
    A-

    Eğlenceli burger markası Frikadell, son dönemde şehrin en çekici alışveriş merkezlerinden Buyaka’da açtığı ilk dükkanı ile İstanbulluları teknoloji ve lezzetle buluşturuyor. Frikadell şeflerinin sizler için hazırladığı, aralık ayı boyunca size lezzet şöleni yaşatacak yeni yıl burgeri 2020 Frikout Burger’i denemeye hazır mısınız?

    Lezzet peşinde en iyiyi arayanlar ile teknoloji severleri bir araya getiren yepyeni bir ev yapımı hamburger deneyimine ne dersiniz? Adını Almanca hamburger sözcüğünden alan Frikadell, tamamen yerli, taze malzemeler ve özel baharat karışımlarıyla ev yapımı burgerler hazırlıyor.

    Menüsünde farklı damak tercihlerine uygun vejeteryan burger ve atıştırmalıkların yer aldığı Frikadell’de, ünlü İspanyol Şef Jaume Puigdongolas’ın tarifini hazırladığı, daha önce hiç tatmadığınız lezzetlerde özel hamburger sosları ile menünüzü zenginleştirebilirsiniz.

    Aralık ayı boyunca her cuma Frikadell’de sizi özel bir sürpriz ürün de bekliyor olacak. Yeni yılı karşılarken lezzetine ve iştah açıcı görüntüsüne dayanamayacağınız 2020 burgerini kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.