DOLAR 32,5406
EURO 34,9852
ALTIN 2436,805
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Frosch’tan çevre, cilt ve alerji dostu yeni ürünler

    Frosch’tan çevre, cilt ve alerji dostu yeni ürünler
    07.11.2019
    A+
    A-

    Yüzde 98 oranında doğada çözünebilen çevre dostu temizlik ve bakım ürünleri sunan Frosch, ekstra hassas ciltler için formüle edilmiş yeni Zero Serisini tüketicileriyle buluşturuyor. Parfüm, renklendirici ve ek koruyucu içermeyen yeni Frosch Zero Serisi; hipoalerjenik olarak test edilmiş ekstra hassas formülüyle alerjik ciltlere, bebek ve çocuk cildine dost temizlik ürünleri sunuyor.

     

    Cilt ve çevre dostu, ekolojik temizlik ve bakım ürünleriyle tüketicilerin favorisi olan Frosch, portföyünü yeni ürünlerle zenginleştiriyor. Bebek ve çocukların yanı sıra çok hassas, alerjik cilde sahip olanlar için geliştirilen yeni Frosch Zero Serisi, içeriğinde parfüm, ek koruyucu ve renklendirici olmamasıyla dikkat çekiyor.  Ürünlerinin temizlik ve bakım özelliklerini geliştirmek için sadece doğal aktif bileşenler kullanan Frosch, yeni serisinde yer alan Zero Hassas Çamaşır Deterjanı, Zero Hassas Çamaşır Yumuşatıcısı, Zero Hassas Bulaşık Deterjanı

    Ve Zero Hassas Çok Amaçlı Temizleyici ile etkili, doğal ve cilt dostu temizlik ve bakım sunuyor.

    Çok daha hassas formül

    Atopik Dermatit veya Atopik Egzama, kaşıntılı bir deri rahatsızlığıdır ve kronik olarak tekrarlayan bir seyri vardır.  Alerjik cilde sahip olanlar, bebekler ve çocuklar gibi ortamda kullanılan kimyasallara karşı aşırı duyarlılık gösterir ve etkilenir. İçeriğinde bulunan doğal Karbamit ile ciltteki nemi korumaya yardımcı olan yeni Frosch Zero Serisi, çamaşır, bulaşık ve ev temizliğinde, kimyasallara duyarlı çok hassas ciltlere dost formülüyle güvenle kullanılabiliyor.

    Çevre dostu olduğu Ecolabel, alerji dostu olduğu da Ecarf sertifikalarıyla kanıtlanan yeni Frosch Zero Serisi, bulaşık, çamaşır ve ev temizliğinde doğal ve güvenilir yardımcınız oluyor.

    Çevre dostu

    Frosch’un doğaya dost ekolojik ürünlerinin yüzde 98’i doğada çözünüyor. Şişe ve kapakları da geri dönüşümlü olarak üretilen yeni Frosch Zero Serisi, temizlikte ve bakımda doğallıktan vazgeçmeyenlerin favorisi olmaya aday. Frosch Zero Serisine Migros’lardan ulaşılıyor.

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.