DOLAR 32,3448
EURO 35,1385
ALTIN 2301,298
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Fuar katılımcıları, yurt dışından büyük satın almacılarla dijital ortamda buluşmaya başladı!

    Fuar katılımcıları, yurt dışından büyük satın almacılarla dijital ortamda buluşmaya başladı!
    17.04.2020
    A+
    A-

    Tarsus Turkey, Haziran ayına ertelenen HOST İstanbul 2020 Fuarı’nın katılımcılarını, yurt dışındaki satın almacılarla sosyal medya üzerinde bir araya getiriyor. Fuar kapsamında uygulamaya konulan canlı yayın projesi ile katılımcı firmalar, kendi resmi hesaplarından yaptıkları yayınlarla ürünlerini tanıtıyor. Tarsus Turkey de yurt dışındaki önemli satın almacılardan oluşan global networkünü özel olarak bu yayınlara davet ediyor. Haftanın her günü düzenlenen canlı yayınlar İngilizce olarak gerçekleştiriliyor. Üreticilerle alıcıları online platformda buluşturan projeyle, ticari seyahatlerin yapılamadığı bu zorlu dönemde Türk ev ve mutfak eşyaları sektörüne yeni sipariş fırsatları sağlanması hedefleniyor.

    Hayata geçirdikleri yeni projeyle ilgili bilgi veren Tarsus Turkey Fuar Direktörü Ebru Causey, “Bilindiği gibi Covid-19 salgını nedeniyle,  T.C. Ticaret Bakanlığı, Mart ve Nisan ayındaki tüm fuar organizasyonlarının ertelenmesi kararı aldı. Fuar katılımcısı firmalar ile yurt içi ve yurt dışından ziyaretçilerin sağlığı açısından zorunlu olan bu karar sonrası biz de Tarsus Turkey olarak, Haziran ayına ertelenen 15. Uluslararası Türkiye Ev ve Mutfak Eşyası Üreticileri Fuarı HOST İstanbul özelinde inovatif bir yaklaşımla canlı yayın projesini devreye aldık. Aynı zamanda fuarımızın da katılımcıları olan sektörün üretici firmaları, her gün sosyal medya hesaplarında canlı yayınlar düzenliyor.

    Biz de tüm yabancı satın almacılarımıza, bu yayınların duyurusunu gerçekleştiriyoruz. Yabancı satın almacılar, telefonlarının ekranlarından, Türkiye’deki üreticilerin en yeni koleksiyonlarını görme, inceleme ve birinci ağızdan anında bilgi alma şansı buluyor. Katılımcı firmalarımız da fiziksel olarak gerçekleştiremedikleri birebir görüşmeleri dijital platformlara taşıyarak gerçekleştiriyorlar. Tüm hafta devam eden canlı yayınlar ile en yeni ürünlerini tanıtma fırsatı yakalayan firmalar, HOST Istanbul’da sergileyecekleri ürünler için satın almacılara bir ön izleme sunmuş oluyorlar” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.