DOLAR 32,6005
EURO 34,7885
ALTIN 2411,25
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Furniture İstanbul’a İstikbal damgası

    Furniture İstanbul’a İstikbal damgası
    06.11.2017
    A+
    A-

    Türkiye’nin bir numaralı mobilya markası İstikbal, İstanbul Mobilya Fuarı’na da iddialı girecek. Boydak Holding Pazarlama Koordinatörü Cüneyt Ocak, fuarda 2 stantla birden yer alacaklarını belirtti ve “Bu yıl fuarda teknolojik yeniliklerimizden biri olan self cleaning ismini verdiğimiz ve kendi kendini temizleyen yatak teknolojimizi de tüketicilerimize tanıtacağız. 2018 yılı başında üretimine başlayacağımız bu teknolojimizle, uykunun en temiz halini tüketicilerimize sunuyor olacağız” dedi.

    7-12 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan İstanbul Mobilya Fuarı’nda Türkiye’nin en büyük markası İstikbal, 2 stantta birden yer alacak ve yine iddialı ürünleriyle tüketicilerin karşısına çıkacak. CNR EXPO Yeşilköy’de düzenlenecek fuara İstikbal’in self cleaning isimli yatak teknolojisi damga vuracak.

    Boydak Holding Pazarlama Koordinatörü Cüneyt Ocak, İstikbal olarak fuarda 2 ayrı stantta yer alacaklarını açıklarken, “8. Holl’deki standımız 1200 metrekare olacak. Burada koltuk takımından, yemek ve yatak odasına, genç odasından halı ve ev tekstiline kadar 2018 kreasyonlarımız yer alacak. 6. Holl’de ise yatak ve uyku teknolojilerimizin tanıtılacağı 300 metrekarelik bir başka standımız yer alacak. Bu yıl koleksiyonlarımızda krem tonlardan koyu renklere, maviden bakıra birçok farklı renk alternatifi yer alıyor. Bu yıl fuarda teknolojik yeniliklerimizden biri olan self cleaning ismini verdiğimiz ve kendi kendini temizleyen yatak teknolojimizi de tüketicilerimize tanıtacağız. 2018 yılı başında üretimine başlayacağımız bu teknolojimizle, uykunun en temiz halini tüketicilerimize sunuyor olacağız” ifadelerini kullandı.

    Türkiye’nin mobilyada lider markası olarak 2017 yılında %50 civarında büyüme kaydettiğini ve temel hedeflerinin 2023 yılında dünyadaki mobilya üreticileri arasında ilk 3’e girmek olduğunu hatırlatan Ocak, şöyle devam devam etti:

    “Biz markamızı estetik ve ekonomik bir unsur olarak milli bir değer haline getirmek istiyoruz. Tüm fuarlar gibi bu fuar da tüketicinin doğrudan fikirlerini almak adına çok önemli bir fırsat. Fuarda bir yandan yurtdışı potansiyel müşterilerimizle, diğer yandan da yurtiçinde faaliyet gösteren bayilerimizle buluşacak ve onlarla yeni dönemdeki yeni tasarım fikirlerimizi paylaşacağız. Ayrıca 2018 yılında 30 yeni bayi açmayı da hedefliyoruz.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.