DOLAR 32,4177
EURO 34,8562
ALTIN 2478,443
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Furniture İstanbul’da Loda Mobilya rüzgarı esecek

    Furniture İstanbul’da Loda Mobilya rüzgarı esecek
    05.11.2018
    A+
    A-

    Mobilya sektörünün dev isimlerini bir araya getirecek olan Furniture İstanbul Fuarı,  6 – 11 Kasım’da CNR Expo’da kapılarını açacak.

    Modern dekorasyon anlayışının en önemli temsilcilerinden Loda Mobilya, sektörün kalbinin atacağı Furniture İstanbul Fuarı’nda yer alacak. Yenilikçi çizgisi, modern üretim ve pazarlama anlayışıyla Loda Mobilya, en son koleksiyonlarını ziyaretçileriyle buluşturacak.

    MOSDER tarafından organize edilen ve Avrasya’nın en büyük fuarı olmayı hedefleyen Furniture İstanbul Fuarı, sektörün lider markalarına ev sahipliği yapacak. Türk mobilyacılığının en seçkin örneklerinin sergileneceği Fuar, yurt içi ve yurt dışından birçok katılımcıyı ağırlayacak.

    “Fuarlar, hedef kitle ile doğrudan iletişim kurduğumuz en önemli buluşma noktalarıdır”

    CNR Expo’da gerçekleşecek olan fuarı değerlendiren Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak; “21.yüzyılın giderek artan rekabet koşulları nedeniyle sadece kaliteli mal ve hizmet üretmek başarı elde etmek için yeterli bir yol değildir. Bu durumda markaların hedef kitlesi ile doğrudan bağ kurması ve yakın temasa geçtiği noktalarda ürettiği mal ve hizmetlerini tanıtması önemli bir pazarlama stratejisine dönüşüyor. Tüketici ve üreticiyi merkeze alan ve modern zamanların en önemli buluşma noktaları haline gelen fuarlar ise iki tarafı da bir araya getirerek avantajlı bir platform sunuyor. Biz Loda Mobilya olarak, hem mobilyacılık sektörünün gelişimi hem de yüksek düzeyde iş hacmi yaratacak uygun koşulları sağlaması adına fuarları çok değerli buluyoruz. Yeni iş bağlantıları kurma, etkili tanıtım çalışmaları yürütme, rakipleri izleyebilme, yeni müşteri grupları ve pazarı tanıma şansı veren endüstrinin en prestijli fuarlarından Furniture İstanbul’un bir parçası olmaktan mutluyuz. Fuarın, sektöre dinamizm katacağı gibi tasarım ve strateji anlamında da vizyoner bir bakış açısı kazandıracağını düşünüyoruz. Üstelik inovasyon ve tasarım odaklı bir organizasyon olmasıyla uluslararası arenada Türk mobilyacılığına getirilerinin yüksek olacağına inanıyoruz. Fuar, kapsamı itibariyle, ulusal olduğu kadar uluslararası boyutta da önemli gelişmeler sunacaktır. Özellikle bu yıl yurt dışından yoğun ziyaretçi bekliyoruz. Ülkemize döviz girdisi sağlayarak ekonomiye olumlu katkıları olacağı için fuarı bir fırsat olarak görüyoruz ” dedi.

     “Yeni koleksiyonlarımız, ziyaretçileriyle bu fuarda buluşacak”

    Yatırımları ve hedefleriyle ilgili konuşan Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak; “Yakın zamanda yeni koleksiyonlara imza attık. Özgün bir anlayışla ele aldığımız bu koleksiyonlar, tasarım mobilya portföyümüze farklı bir soluk kazandırdı. Bu anlamda yeni ürünlerimiz Furniture İstanbul’da ziyaretçileriyle buluşacak. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrasında da özgün ve farklı çizgimizle, daha çok kişiye ulaşacağımıza ve başarımızı artıracağımıza inanıyorum. Ayrıca bu senenin başında müşterilerimizin artan beklentilerine cevap verebilmek adına daha büyük bir fabrikaya geçiş yaptık. İnovatif yönüyle ön plana çıkan fabrikamızda, güçlü teknolojik alt yapıyı insan emeği ile birleştirerek sürdürülebilir bir üretim sistemi oluşturduk” dedi.

    “Eviniz kendinizi ifade etmenin bir yoludur” felsefesini kendine rehber edinen Loda Mobilya, yüksek gusto ve rafine bir dizayn anlayışıyla oluşturduğu tasarımlarının yanı sıra yepyeni koleksiyonuyla 4. Hall A-01 standda olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.