DOLAR 32,3418
EURO 35,1009
ALTIN 2310,366
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Furniture İstanbul’da Yataş Grup tasarımlarına 10 ödül birden

    Furniture İstanbul’da Yataş Grup tasarımlarına 10 ödül birden
    09.11.2017
    A+
    A-

    Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) ve CNR işbirliğiyle düzenlenen Furniture İstanbul Fuarı kapsamında düzenlenen Furniture İstanbul Tasarım Ödülleri 8 Kasım Çarşamba günü gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. Yataş Grup Enza Home, Yataş Bedding ve Selena markalarıyla en iyilerin yarıştığı 7 ayrı kategoride 5’i birincilik olmak üzere 10 ödül kazandı.

    Mobilya, yatak, ev tekstili ve aksesuarlarında 41 yıldır uzmanlığını devam ettiren Yataş Grup; Enza Home, Yataş Bedding ve Selena markalarına ait 10 yeni tasarım ile Furniture İstanbul Tasarım Ödülleri’nde en iyiler arasında yerini aldı. Mobilya sektörünün yüzde 75’ini temsil eden firmaların aynı çatı altında buluştuğu Furniture İstanbul Fuarı kapsamında organize edilen ve geleneksel hale gelen Furniture İstanbul Tasarım Ödülleri’nde fuara katılan 36 markanın 111 tasarımı değerlendirildi. Organizasyonda; Yemek Odası, Dinlenme- Oturma Odası, Yatak, Tamamlayıcı Mobilya ve Aksesuar ve En İyi Stant kategorilerinde birincilik Yataş Grup markalarının oldu.

    En iyi Tasarımlar Yarıştı

    İstanbul Furniture’a katılan markaların en iyi ve en yenilikçi ürünleriyle katıldığı Tasarım Yarışması’na bu yıl da ilgi büyüktü. ETMK Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Ersayın, TMMMOB İç Mimarlar Odası YK Başkanı Emrah Kaymak ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Saadet Aytıs’ın yer aldığı Jüri, tüm stantları tek tek gezerek ve inceleyerek yaptığı değerlendirme sonucu; oturma-dinlenme, yatak odası, yemek odası, genç odası, uyku, tamamlayıcı mobilya ve aksesuar ile en iyi stant olmak üzere 7 kategorinin en iyilerini belirledi.

    Yataş Grup’un Zamansız Tasarımları En İyiler Arasında Yer Aldı

    Yapılan değerlendirmeler sonucunda; yemek odası birincilik ödülünün sahibi Enza Home’un fuara özel tasarladığı Navona serisinin oldu. Retro ve modern detaylarla mekanlara zamansızlık katan Navona serisi, yalınlığı ile de dikkat çekiyor. Aynı kategoride 2. olan Selena markasının Merope Yemek Odası ise retro ve modern detaylarıyla beğeni topladı. Selena’nın Merope Serisi Oturma – Dinlenme kategorisinde de birinciliğe layık görüldü. Aynı kategoride en iyi 2. Tasarım ise Enza Home’un Lusso Serisi seçildi. Enza Home’un fuara özel tasarladığı Lusso Serisi, 70’leri hem coşkulu hem de daha minimalist yollarla yeniden yorumluyor. Yatak odası kategorisinde ise birincilik Navona Serisi ile yine Enza Home’a verildi. Tamamlayıcı Mobilya ve Aksesuar kategorisinde ise Ottavia Boy Aynası yine en iyi tasarım ödülünü aldı.

    Enza Home Standıyla da Birinciliği Aldı

    Yarışmanın Uyku kategorisinde Yataş Bedding, Hybrid Touch yatağı ile ikinciliğe layık görüldü. Yataş Bedding’in ileri teknoloji, yeni nesil ürünü Hybrid Touch, basıncı mükemmel bir şekilde içine çekerek, yatağı bir konfor alanına dönüştürmesiyle fark yaratan ürünler arasında yer aldı. Fuarın En İyi Stant ödülünün kazananı da yine Enza Home oldu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.