DOLAR 32,3845
EURO 35,0467
ALTIN 2326,192
BIST 9140,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Futbolcular Sahada, Çalışanlar Workinton’da kazanacak…

    Futbolcular Sahada, Çalışanlar Workinton’da kazanacak…
    08.08.2017
    A+
    A-

    Ergonomik, rahat, ekonomik ve renkli ofisleri ile çalışma hayatına farklı bir soluk getiren Workinton, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda yerini aldı. GS Workinton, Galatasaray Spor Kulübü’nün hayata geçirmek istediği “Yaşayan Stat” fikrinin ilk adımı oldu.

     

     Co-Working – Ortak Çalışma Alanları sektörünün şube, metrekare, kullanıcı ve bünyesinde yer alan şirket sayısı bakımından lider markası Workinton, yine çok ses getirecek bir yatırıma imza attı. Türkiye’ye “Yaşayan Stat” fikrini ilk kez duyuracak olan Workinton, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda 14’ncü şubesini açtı. GS Workinton markası ile Türk Telekom Stadyumu Kuzey Tribünü’nde faaliyete başlayan paylaşımlı ofis alanında, çalışanlar ihtişamlı stadyum manzarasında sakin ve sessizlik içinde çalışacaklar.

     

    Galatasaray Spor Kulübü ile varılan anlaşma gereği, Sarı – Kırmızı renklerin sevdalıları sadece maç günü değil, çalışma zamanlarında da Galatasaray Futbol Kulübü ile vakit geçirecek. Çalışma heyecanını tuttuğu takımın renklerine duyduğu sevda ile birleştirmek isteyenler GS Workinton’da bireysel masalarda çalışabilecek ve sanal ofis kiralayabilecek.

     

    İşiniz Efsanelerle Büyüsün

    GS Workinton’da Galatasaray sevdalılarını gururlandıracak hazır ofisler de satışa sunuldu. Kartvizitlerindeki iş adreslerine, Galatasaray tarihine adını altın harflerle yazdıran isimleri eklemek isteyen Sarı – Kırımızı tutkunları, 16 efsane ismin adını taşıyan hazır ofisleri kiralıyor. GS Workinton’da aylık 820 liradan başlayan fiyatlarla hem her gün ofis kullanımı gerçekleştirilecek, hem de heyecan dolu futbol karşılaşmaları seyretmek için maç koltuğu sahibi olunacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.