DOLAR 32,5879
EURO 34,8217
ALTIN 2415,614
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Fütüristler 1 Mart Gelecek Günü’nde 2040’ta mutlu insan olmayı konuşacak

    Fütüristler 1 Mart Gelecek Günü’nde 2040’ta mutlu insan olmayı konuşacak
    28.02.2019
    A+
    A-

    2040 yılındaki geleceğimizin nasıl şekilleneceği ve bu yolculukta biz insanların olumlu bir geleceğe ulaşmasının nasıl mümkün olacağının uzman konuşmacılarla tartışılacağı “Gelecek Günü 2019” etkinliği, 1 Mart Cuma günü Trump AVM’de gerçekleşecek. Tanınmış fütüristlerin yanı sıra ülkemizin başarılı iş insanları, vizyonerleri ve eğitimcilerinin gelecekten beklentilerini ve geleceğe nasıl hazırlanılması gerektiğini anlatacakları etkinliğin bu yılki konusu ise 2040 Yılında Mutlu İnsan Olmak.

    Fütüristler Derneği’nin 2013’den beri gerçekleştirdiği ‘Gelecek Günü 2019’ etkinliği bu yıl 1 Mart Gelecek Günü’nde Trump AVM’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek. 1 Mart Cuma günü Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde yapılacak etkinlik bu yıl ‘2040’ta mutlu insan olma’ konusu üzerine odaklanacak.

    Teknolojik, sosyolojik, politik, bilimsel ve sanatsal açılardan 2040 yılındaki geleceğimizin nasıl şekilleneceği ve bu yolculukta biz insanların olumlu bir geleceğe ulaşmasının nasıl mümkün kılınacağını uzman konuşmacılarla tartışılacağı etkinlikte yine her şey insana ilişkin olacak. Gelecek Günü’nde tanınmış fütüristlerin yanı sıra ülkemizin başarılı iş insanları, vizyonerleri ve eğitimcileri, gelecekten beklentilerini ve geleceğe nasıl hazırlanılması gerektiğini anlatacak. Karamsarlık bulutlarının hızla kümelendiği günümüzde kötü bir geleceğin kaçınılmaz olduğu olgusuna karşın pek çok olumlu gelecek seçeneğinin bulunduğunu ve bunun başarılabileceğini bilen fütüristler, düşüncelerini izleyenlerle paylaşacak.

    Fütüristler Derneği’nin kurumlar, üniversite & lise düzeyinde eğitimler, seminerler, konferanslar, senaryo çalışmaları, medya etkinliklerinin yanı sıra geniş kitlelere ulaştığı en önemli organizasyonlardan biri olarak öne çıkan 1 Mart Dünya Gelecek Günü kutlamalarında her yıl belirli bir konu seçiliyor ve o konu üzerinde geleceğe 360 derece bakışı temel alan oturumlar düzenleniyor. Her yaştan insana hitap eden bu etkinlik katılımcıları bilgilendirirken aynı zamanda gelecek ile ilgili düşündürtüyor ve gelecekten hepimizin sorumlu olduğunu seçkin örneklerle ortaya koyuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.