DOLAR 32,5635
EURO 34,7289
ALTIN 2486,942
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    FuzulEv’den ‘Okula Dönüş’ Kampanyası

    FuzulEv’den ‘Okula Dönüş’ Kampanyası
    18.09.2018
    A+
    A-

    FuzulEv, okulların açılış dönemine özel kampanya başlattı. İndirim ve taksit imkanlarının sunulduğu kampanya 20 Eylül’e kadar devam edecek.

    Kurulduğu günden bu yana gayrimenkul sektöründe gerçekleştirdiği projelerle adından sıklıkla söz ettiren FuzulEv, cazip kampanyalarıyla ev sahibi yapmaya devam ediyor. Son olarak okulların açılış dönemine özel ‘Okula Dönüş’ kampanyası düzenleyen şirket, bu kapsamda ev hayalini gerçeğe dönüştürmek isteyenlere organizasyon ücretinde yüzde 20 indirim ve 12 aya varan taksit imkanı sağlıyor.  Okulların açılış dönemiyle 17 Eylül’de başlayan kampanyadan yararlanmak isteyenler için ise son gün 20 Eylül.

    55 noktada hizmet veriyor

    Türkiye’nin her bölgesinde şubelerini artırma yolunda ilerleyen FuzulEv bugün, 55 farklı noktada müşterileriyle buluşarak sektördeki gücünü ortaya koyuyor. FuzulEv, sabit ve dar gelirliye yönelik geliştirilen kolay konut edindirme sistemi ile faiz ya da vade farkı ödemeden ihtiyaç duyulan büyüklükte ve istenilen yerde ev sahibi olma imkanı sağlıyor. Peşinatsız sisteme kayıt yaptıran kişiler sadece organizasyon ücretini ve ilk taksitini ödeyerek kampanyaya dahil olabiliyor. İsterlerse peşinatlı sisteme dahil olabilir, dilerlerse peşinat miktarını artırarak teslim süresini öne çekebilir veya ‘Çekilişli Konut Edindirme Sistemi’nde teslimattan sonra taksitlerini artırarak borcun erken bitmesi de sağlayabilirler.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.