DOLAR 32,4855
EURO 34,6
ALTIN 2480,957
BIST 9544,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Galata Kulesi’nden Üsküdar’a Hazerfen Uçuşu gerçekleşecek

    Galata Kulesi’nden Üsküdar’a Hazerfen Uçuşu gerçekleşecek
    05.10.2017
    A+
    A-

    Senaryonun, kurgunun, aktörün, özel efektlerin olmadığı salt aksiyonun yer aldığı, Avrupa’nın en ünlü outdoor film etkinliği European Outdoor Film Tour (EOFT) ilk kez Türkiye’de. 4 Ekim Çarşamba günü Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) genel merkezinde gerçekleşen basın toplantısında konuşmacılar, organizasyonun Türkiye turizmine katkısının altını çizdi.

    Avrupa’da 22’den fazla ülkede düzenlenen EOFT heyecanı Türkiye’yi de sardı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı GENÇDES tarafından desteklenen organizasyonun proje yetkilisi Mert Ödemiş düzenlenen basın toplantısında, ‘’EOFT, Türkiye’ye ekstrem sporlarıyla buluştururken, tüm dünyaya da Türkiye’nin kültürel ve turizm zenginliğini tanıtacak’’ dedi. EOFT’nin sadece bir film gösteriminden ibaret olmadığını belirten Ödemiş, Galata Kulesi’nden Üsküdar’a Hazerfen atlayışının gerçekleşeceğini belirtti. Ödemiş sözlerini şöyle sürdürdü: ‘’Hazerfen Ahmet Çelebi’den sonra Galata Kulesi’nden yapılacak olan atlayışın tüm dünyada büyük ilgi uyandıracağını düşünüyoruz. Ayrıca, Haliç’ten Kız Kulesi’ne kano etkinliği, Kaş’ta dalış ve Rize’de rafting gibi çeşitli aktiviteler de gerçekleşecek.’’ TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Numan Olcar ise EOFT’nin özellikle Avrupa ülkelerinde ilgiyle takip edildiğini vurgularken, “Böylesine uluslararası bir organizasyonda yer almaktan dolayı mutluyuz” diye konuştu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.