DOLAR 32,3263
EURO 35,1323
ALTIN 2294,216
BIST 9050,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Galatasaray camiası şampiyonluk öncesi iftarda buluştu

    Galatasaray camiası şampiyonluk öncesi iftarda buluştu
    19.05.2019
    A+
    A-

    Ligin bitimine iki hafta kala Süper Ligde 22. şampiyonluğuna yürüyen Galatasaray, sarı kırmızı renklere gönül verenleri düzenlenen etkinlikte buluşturdu. 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği (GSYİAD)’ın ev sahipliğinde, Yılmaz İnşaat işbirliği ile camianın önde gelen isimleri Vadistanbul Radisson Blu Hotel’deki iftarda bir araya geldi. İftara başta Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Galatasaray Spor Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Galatasaray Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, GSYİAD Başkanı İbrahim Hatipoğlu ve dernek yetkilileri katılırken bu hafta kazanılan Türkiye Kupası da alana getirilerek zafer coşkusu yeniden yaşandı.

    Etkinliğine katılan Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz’da Galatasaray arazisi üzerinde projelendirilen Düşler Vadisi ile ilgili katılımcılara sunum yaptı. Proje ile sarı kırmızılı renklere gönül veren her bir ferdi Riva’da Düşler Vadisi çatısı altında olmasını amaçladıklarını belirten Hakan Yılmaz;  “ Bu değerli projede camiamızın tüm üyelerini görmek bizlere ayrı bir heyecan katacaktır. Düşlerimizi bir bir gerçeğe dönüştürmeye başladığımız projemizde şuan örnek villalarımızı tamamladık ve sizlerin beğenisine sunmak üzere Galatasaray’ımızın her bir ferdini Riva’ya, örnek villalarımızı görmeye davet ediyorum. Proje ayrıca geleceğe yatırım yapmak isteyenlere fırsat sağlıyor. Emlak Konut GYO güvencesinde geliştirdiğimiz Düşler Vadisi’ni 45 yıllık Yılmaz İnşaat tecrübesi ile hayata geçiriyoruz. Bölgenin ekolojik özelliğine bağlı, doğa ile iç içe yatay bir konseptte planlanan projemizin ilk etabını 3 yıl içinde tamamlayacağız. Riva Deresi ve Karadeniz manzarasına hakim bir noktada bulunan projemiz, estetik mimarisi, az katlı yapısı ve zengin peyzaj alanlarıyla Riva’nın yenilenen çehresinde örnek teşkil edecek. Ulaşım ağları ile çevrili bir lokasyonda yer alan projemiz; İstanbul Havalimanı, Sabiha Gökçen Havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, TEM, Otoban ve Çevreyollarıyla kolay ulaşım imkanına sahip bir noktada bulunuyor. Kamu ve özel sektör yatırımlarıyla her geçen gün daha da değer kazanan bu bölgeye böylesine kıymetli bir proje kazandırmaktan dolayı büyük memnuniyet duyuyoruz” dedi.

    Projeye ilişkin bilgilendirilen katılımcılar Düşler Vadisi Riva projesine tam not verdi. Etkinlik Türkiye Kupası önünde çekilen fotoğraflarla son buldu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.