DOLAR 32,4485
EURO 34,7187
ALTIN 2498,795
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Galatasaray’ın oteline Titanic Grup talip oldu

    Galatasaray’ın oteline Titanic Grup talip oldu
    14.01.2018
    A+
    A-

    Titanic grubu, GS’nin İstanbul Mecidiyeköy’deki otelini yıllık 6 Milyon lira ile 10 yıllığına kiralamak için teklif verdi

    Galatasaray Futbol Kulübü (GS)’nin İstanbul Mecidiyeköy’de Ali Sami Yen Stadı yerine yapılan oteline talip oldu. Titanic Grubu, GS otelini yıllık 6 milyon lira karşılığında 10 yıllığına kiralama önerisi getirdi.
    Titanic Otel Grubu yetkilileri, Dursun Özbek ile bir görüşme yaptı. 2018 sonunda geçerli olmak üzere 10 yıllık kiralama teklifi yapıldı. Özbek’in net kararını 20 Ocak’taki seçim sonrası vereceği belirtildi. Başka önemli firmalarla da otel konusunda görüşmeler yapılması bekleniyor. Buradan gelecek gelir, finansal anlamda Sarı-Kırmızılı ekibe biraz da olsa nefes aldıracak.

    Otelin inşaatı için Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in girişimleriyle yaklaşık 20 milyon dolar kredi alınmıştı.
    Diğerlerinden farklı bir özellik taşıyan bu krediyle para bankada bloke olduğu için harcamalar sadece otel için kullanılabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.