DOLAR 32,3159
EURO 35,0981
ALTIN 2298,455
BIST 9045,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Galaxy A9 veya Galaxy A7 alanlara Samsung’dan hediye fırsatı

    Galaxy A9 veya Galaxy A7 alanlara Samsung’dan hediye fırsatı
    07.02.2019
    A+
    A-

    Samsung, Sevgililer Günü için özel olarak başlattığı kampanya kapsamında Galaxy A7 ya da Galaxy A9 akıllı telefon satın alanlara taşınabilir hızlı şarj cihazı kazanma fırsatı sunuyor.

    SamsungSevgililer Günü hediyesi olarak dünyanın ilk dört arka kameralı akıllı telefonu Galaxy A9 veya üç arka kameralı Galaxy A7 satın alanlara taşınabilir hızlı şarj cihazı kazanma fırsatı sunuyor.

    15 Şubat tarihine kadar kampanyaya dahil satış noktalarından Galaxy A7 veya Galaxy A9 akıllı telefon satın alıp, shop.samsung.com/tr’ye üye olarak kampanya koşullarını yerine getirenler 10.000 mAh kapasiteli taşınabilir hızlı şarj cihazına ücretsiz olarak sahip olma fırsatı yakalıyor.

    Üç Arka Kameralı Galaxy A7 ile Şık Tasarım ve Güçlü Performans Bir Arada

    Üç adet güçlü arka kameraya sahip Galaxy A7, hayatın her anında yanınızda olacak üstün bir cihaz. Galaxy A7’nin ayarlanabilir LED flaşlı 24MP ön kamerası sayesinde ideal ışığı aramaya gerek kalmadan günün her anında net selfie’ler çekilebiliyor[1]. Profesyonel Aydınlatma Modu sayesinde ise profesyonel stüdyoların aydınlatma koşulları kullanıcıya sunuluyor. 6 inç boyutunda üst düzey bir Super AMOLED ekrana sahip olan Galaxy A7, yakalamak istediğiniz anları paylaşmanızı sağlıyor. Samsung’un imzası haline gelen Sonsuz Ekran ise etkileyici bir izleme deneyimini sunuyor.

    Dört Arka Kamerayla Dört Dörtlük Eğlence Galaxy A9’da

    24MP’lik ana kamera, 8 MP’lik 120° Ultra Geniş Açı kamera, 10MP’lik Tele kamera ve Canlı Odak özelliği sunan 5MP’lik kamera ileezberleri bozan Galaxy A9; güçlü pil kapasitesi, yüksek depolama alanı ve 6,3 inç Super AMOLED ekranı ile de dikkat çekiyor.

    Samsung Galaxy A9 ve Galaxy A7’nin 5 – 17 Şubat arasında tavsiye edilen satış fiyatları sırası ile 3599 TL ve 2549 TL’dir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.