DOLAR 32,3316
EURO 35,0306
ALTIN 2283,747
BIST 8981,9
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    GAP, Sarah Jessica Parker işbirliği ile koleksiyon hazırladı

    GAP, Sarah Jessica Parker işbirliği ile koleksiyon hazırladı
    12.03.2018
    A+
    A-

    İkonik giyim markası Gap, Amerikalı ünlü oyuncu Sarah Jessica Parker iş birliği ile kız ve erkek çocuklarına özel, renkli bir koleksiyon hazırladı.

    Rahatlıktan ve şıklıktan ödün vermeyenlerin markası Gap, Sarah Jessica Parker’ın hatıralarından ilham aldığı yeni koleksiyonunda aşk, şans ve tılsımı kutluyor. Kız ve erkek çocuklar için özel üretilmiş giysi ve aksesurlardan oluşan koleksiyon sımsıcak nostalji ruhunu taşıyor.

    Koleksiyonda, Parker’ın iyi şans geleneğini aktarmak için ailesinin geleneklerinden ilham alarak yarattığı tavşan motifiyle süslenen parçalar yer alıyor. Kız çocukları için delikli kenarlarla ayrışan, çizgi desenli kumaş elbiseler ön plana çıkıyor. Yazın ruhunu yansıtan denizci stili, beyaz çizgili, fırfır kol detaylı, pembe gül motifli elbiseler; tavşan işlemeli, açık mavi bomber ceketler ve tavşan motifinden ilham alan sepet örgülü mini el çantaları da koleksiyona eğlence katıyor. Erkek çocuklar için ise grafik desenli tişörtler ve çizgili haki tişörtlerin başrolde olduğu tasarımlar dikkat çekiyor.

    Yumurtadan esinlenilen ve çocuklar için harika bir oyun, okul ve seyahat arkadaşı olmaya aday “Ebbit” karakterinin sırt çantası da koleksiyonda yer alıyor.

    Gap’in Başkan Yardımcısı ve Ürün Grubu Başkanı Wendi Goldman, “Çocuklar için hazırlanan bu özel koleksiyonda Sarah Jessica Parker’la işbirliği yapmak bizim için çok büyük bir mutluluk. Parker, nostaljik çocukluk anılarını Gap’in ikonik favori parçalarıyla buluşturdu.” ifadelerini kullandı. Goldman, “Sarah Jessica’yı tekrar aramızda gördüğümüz için çok heyecanlıyız. Birlikte, jenerasyonlar boyunca devam edeceğini umduğumuz bir koleksiyon yarattık.” sözlerini de ekledi.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.