DOLAR 32,3252
EURO 35,1482
ALTIN 2297,766
BIST 9055,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gastronomi sektörü Porland iftar sofrasında buluştu

    Gastronomi sektörü Porland iftar sofrasında buluştu
    30.05.2018
    A+
    A-

    Dünya trendlerini belirleyen porselen üreticilerinden Porland’nın ev sahipliğinde Swissotel Bosphorus İstanbul’da iftar yemeği verildi. Sözen Organizasyon ve Yayıncılık’ın düzenlemiş olduğu yemeğe sektörden birçok işletme ve yaklaşık 200 şef katıldı.

    Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen porselen üreticilerinden olan Porland, gastronomi sektörünün öncü isimleri ve yıldız şefleriyle Swissotel Bosphorus İstanbul’da PORLAND İFTAR SOFRASI adını verdiği iftar yemeğinde bir araya geldi.

    Porland, birlik ve beraberliğin önemini bir kez daha hatırlamak, aynı sofralarda bir araya gelebilmek ve hoş sohbetler yapılması adına ev sahipliğini yaptığı iftar yemeği güzel bir sektörel buluşma olarak hafızalara kazındı.

    Porland İftar Sofrası davetinde söz alan Satış Direktörümüz Sayın İsmail Taşkın “Türk turizminin ve gastronomisinin geldiği noktadan bahsederek; bu başarıda emeği olan bütün işletmelere, tüm değerli şeflere ve geceyi düzenleyen Sözen Organizasyon ve Yayıncılık Genel Yayın Yönetmeni Gökmen Sözen’e katkılarından dolayı teşekkürlerini sundu”. Davet, Ramazan ayının ruhunu yansıtan etkinliklerle son buldu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.