DOLAR 32,4822
EURO 34,5863
ALTIN 2479,384
BIST 9555,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gastronomi sektöründe  “Turquality” desteği alan ilk marka Baydöner

    Gastronomi sektöründe  “Turquality” desteği alan ilk marka Baydöner
    29.12.2017
    A+
    A-

    Dünya markası olma yolunda Turquality gücünü arkasına alan Baydöner, Türkiye’de olduğu gibi yurtdışında da “döner”in markası olmayı hedefliyor.

    Türkiye’nin dünyadaki marka imajına katkıda bulunan bir kuruluş olmanın kıvancını yaşayan Baydöner, şirketin kurumsal yönetim, marka performansı, pazarlama performansı, tedarik zinciri performansı, bilgi teknolojileri gibi gerekli bütün performans kriterleri incelenerek ve uygun bulunarak destek kapsamına dahil edildi.

    Baydöner CEO’su Bülent Polat, İskender severlerin vazgeçilmez adresi olan Baydöner’in Turquality sertifikası almasından dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirtti. Polat, konuyla ilgili olarak; “Turquality süreci iki aşamalı gerçekleşti. İlk etapta Turquality Marka Destek Programı’na katıldık. Bu süreçte alt yapımıza gerekli yatırımları yaptık ve süreçlerimizi iyileştirdik. Destek programından sonraki aşamada ise Turquality’e katılmaya hak kazandık. Turquality desteği ile markamız dünya pazarında daha istikrarlı ve hızlı adımlarla ilerliyor. Yüksek standartlardaki hizmetimiz ve konuksever personelimizle markamızı dünyaya tanıtmaya devam edeceğiz. Baydöner olarak elde ettiğimiz başarılar çerçevesinde hedeflerimizi Türkiye ile sınırlandırmıyor, Kuzey Irak, KKTC, Azerbaycan’dan sonra Almanya ve Amerika’da da yurt dışında daha fazla şube ile var olmayı hedefliyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.