DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gastronomik zarafetin merkez üssü Ortadoğu’da Mondrian Doha ile canlanıyor

    Gastronomik zarafetin merkez üssü Ortadoğu’da Mondrian Doha ile canlanıyor
    11.12.2017
    A+
    A-

    Ayrıcalıklı yeme-içme ve eğlence mekânları ile tüm bölgede yemek kültüründe devrim yaratmaya hazırlanan sbe, Mondrian Doha’da yer alan yedi yenilikçi bar ve restoran merkezlerini açarak, Katar’ı eşsiz bir deneyim ve dünya mutfağının benzersiz tatlarıyla tanıştırıyor.

    Misafirlerine yaşam tarzı sunan konuk ağırlama şirketi sbe, Mondrian Doha’da yer alan yeme-içme mekanında dünyanın en önemli restoranlarına yer veriyor. Ünlü şef Wolfgang Puck’a ait CUT’ı, Iron chef Masahuru Morimoto’ya ait Morimoto’yu, yeni açılan ve çok yakında açılacak olan dünyanın farklı mutfaklarının en ünlü lezzetlerini, Mondrian Doha’nın gastronomik zarafet üssünde buluşturuyor.

    Görevine yeni atanan Mondrian Doha Genel Müdürü Axel Gasse “Bu ikonik yapının ilk ekibinin başında olmaktan çok memnunum. Mondrian Doha sadece bir otel değil, başlı başına bir destinasyondur. Kumaşı Katar kültürüyle ilmek ilmek dokunmuş benzersiz bir düşler vahasıdır. Yeni görevimde, her konuğun beklentilerini her yönüyle aşacak bir hizmet düzeyi oluşturmayı hedefliyorum” ifadelerini kullanıyor.

    MORIMOTO

    Ünlü Japon şef ve Food Network’teki “Iron Chef America” programının yıldızı Masaharu Morimoto, Ortadoğu’daki ilk restoranını açtı. Iron Chef’in Doğu ve Batı tatlarını harmanlamadaki eşsiz ustalığını gösteren, dünyanın en iyi suşi kreasyonlarından ve unutulmaz yemeklerinden oluşan seçkin Japon tatlarını Mondrian Doha’daki Morimoto Doha ile sunuyor. 18 sandalyeli bir suşi bar, bir ana yemek salonu ve özel yemekler ve iş toplantıları için iki özel yemek odasıyla üç seçkin yemek deneyimi sunan Morimoto Doha, yenilikçi Japon mutfağı, eşsiz içkiler ve Japon ressam Hiroshi Senju’nun sanat eserleriyle süslenmiş bir ortam sunarak, Japon mutfağının yükselen lüks seviyesini yeniden tanımlıyor.

    Morimoto her Pazartesi – Cumartesi arasında 18.00’den geceyarısına kadar açık.

    CUT

    Ünlü Amerikalı şef ve restoratör Wolfgang Puck, ödüllü uluslararası et restoranı CUT’ı Katar’a getiriyor. Kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri için açık olan CUT, eşsiz mutfak hizmeti ve tasarım bileşimiyle her düzeyde yenilik sunuyor. Katar’ın insanı harekete geçiren güneşinden ilham alan gösterişli iç mimarisiyle CUT, yerel malzemelerin, en iyi bifteğin, güzel sunumların ve enfes tatların, Marcel Wanders’ın olağanüstü tasarımı sayesinde hayallerin ötesinde bir ortamda buluşturuyor.

    CUT her gün Kahvaltı için 06.30’dan 10.30’a; Öğle Yemeği için 12.00’den 15.30’a, Akşam Yemeği için 19.00’dan geceyarısına kadar açık. Cuma günleri de 12.30’dan 16.00’ya kadar Brunch servisi yapılıyor.

    HUDSON TAVERN

    Mondrian Doha’da açılan yeni restoranlar arasında yerini alan Hudson Tavern, Katar’daki rustik ve modernin eşsiz bir şekilde birleştiği ilk otantik New York şehir merkezi tarzı Amerikan Bar’ı oldu. Tuğla duvarlar, ahşap yüzeyler ve nostaljik aydınlatmayla çevrili Hudson Tavern, el yapımı burger ve soğuk biranın tadının çıkarılabileceği bir kentten kaçış mekânı. Konuklar ister bir kabinde ister göz alıcı zümrüt yeşili barda yemeyi seçsin, Hudson Tavern, arkadaşlarla buluşmak ve sosyalleşmek için kurum içi bir DJ ve muhteşem düzenleme ile bohem bir yemek ortamı sunuyor.

    Hudson Tavern, Pazar-Perşembe günleri arasında saat 15.00’den geceyarısı 01.00’e kadar; Cuma ve Cumartesi günleri de 12.30’dan geceyarısı 01.00’e kadar açık. Her gün 16.00-19.00 saatleri arasında Hudson Tavern’de bulunan konuklar özel seçeneklerin tadını çıkarabilir.

    WALIMA

    Otantik bir Katar konuk ağırlama mekanı olan Walima, Mondrian Doha’nın yeme içme deneyiminin de kalbinde yer alıyor. Walima, duyuları Doha’nın sürekli değişen manzarasıyla eş, modern, dinamik bir ortamda zengin, canlı Arap mutfak kültürünün eskilerden gelen cazibesiyle buluşturuyor. Walima’daki konuklar, büyük aile yemekleri için geniş bir oturma alanında ya da VIP’ler için mahremiyet şansı sunan kabartmalı cam bölmeleri tercih edebiliyor. Seçkin bir ortamda meşhur Katar konukseverliği ve hizmetiyle sunulan nefis Ortadoğu mutfağı benzersiz tatlar sunuyor. Walima’nın dış mekân terası, West Bay Lagünü’ne karşı güneşin batışını izlerken nargile keyfinin çıkarılabileceği geleneksel Arap çadırlarına ev sahipliği yapıyor.

    Çok yakında faaliyete geçecek olan Walima Salı-Pazar günleri arasında öğle 13.00’den geceyarısına kadar açık kalacak; Nargile terası ise 17.00’den geceyarısına kadar açık olacak.

    RISE

    New York’un yerleşim alanlarındaki kardeş mekânlarından ve Los Angeles’taki Hollywood’un cazibesinden ilham alan Mondrian Doha sky bar Rise’da konuklar büyüleyici bir dünyaya taşınıyor. Marcel Wanders’ın tasarladığı el boyaması Tiffany lamba replikası kubbesiyle iç mekân bahçesi ve fantastik yüzme havuzunun yanında yer alan bar, lüks bir ortamda susuzluğu giderecek ikonik içkiler sunuyor. 27’inci katta yer alan ve The Pearl, West Bay ve Lusail City’nin muhteşem manzarasını sunan Rise, Doha’nın en önde gelen sosyal mekânı olmaya aday. Rise, DJ gösterilerine de yer verecek.

    Çok yakında faaliyete geçecek olan Rise, Salı-Cumartesi günleri arasında saat 17.00’den geceyarısı 01.00’e kadar açık olacak.

    BLACK ORCHID

    Mondrian Doha Black Orchid Doha’da görülmesi ve görünülmesi gereken yer olarak tasarlanıyor. El yapımı hoparlör kapılar, gizli tüneller, konforlu VIP oturma yerleri ve iki barı, Katar’ın en yeni gece mekânını, sofistike, ısmarlama yapılmış gibi insanı sarmalayan bir deneyime dönüştürüyor. Doha’nın en seçkin gece kulübü olmaya aday bu yeni konsept, VIP masaları, VIP şişe servisi ve davetkar düzenlemesiyle sosyal sahneyi yeniden düzenleyecek.

    MAGNOLIA BAKERY

    Konukların yeni fırından çıkmış fincan keklerin tadını çıkarırken aynı zamanda çok özel çay ve kahve çeşitlerini seçerek öğleden sonralarını keyifle geçirecekleri ya da her tür etkinlik için pasta seçtikleri New York’un ikonik ekmek ve pasta fırını Magnolia Bakery Mondrian Doha’da yerini aldı.

    Magnolia Bakery her gün sabah 07.00’den geceyarısına kadar açık.

    Mondrian Doha, konuklarına eşsiz bir deneyim yaşatırken, konuklar da otelin, Katar’da tamamıyla bir dizi yeni konsept de dâhil olmak üzere yemek yiyip, içkilerini yudumlayabilecekleri yedi yenilikçi restoran ve barın yer aldığı yeme-içme mekânını tecrübe etme fırsatı bulacaklar.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.