DOLAR 32,587
EURO 34,7872
ALTIN 2509,024
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gayrimenkul satış ve pazarlamada Konutmatik devrimi başladı

    Gayrimenkul satış ve pazarlamada Konutmatik devrimi başladı
    17.12.2018
    A+
    A-

    Konut projelerinin satış ofislerinde müşteri bekleme dönemini kapatan Konutmatik, gelişmiş dijital teknolojiyi gayrimenkul satış ve pazarlama dünyasına kazandırıyor. Entegre ürün ve yazılım sistemi olarak satış ve pazarlamaya yeni bir boyut getiren Konutmatik, satışta inovasyon yaratmasının yanı sıra müteahhit firmaların yurtdışı pazarlara kolay açılmasına da imkan sağlıyor.

    Dijital teknolojinin gücünü gayrimenkul satış ve pazarlama dünyasına taşıyan Konutmatik, kusursuz bir satış ve pazarlama yöntemi olarak sektöre damgasını vurmaya hazırlanıyor. Mobil cihazlar üzerinden saniyelik stok kontrolleri ile çalışan Konutmatik, online veritabanı üzerinden işliyor, birbirleriyle anlık olarak haberleşen cihazlar sayesinde onlarca personelin ve yerli, yabancı profesyonel satış danışmanlarının aynı anda satış yapabilmesine olanak sağlıyor.

    İnşaat sektörü teknolojiye ayak uydurmalı

    Kripton Ajans Başkanı Tunç Avcı, geliştirikleri Konutmatik hakkında şunları belirtiyor: “İnşaat sektörü olarak artık gelişmiş iletişim çağına ayak uydurmalıyız. Herkes her an ofiste veya bilgisayar başında değil. Laptoplar bile artık yerini daha pratik olan tabletlere bırakmaya başladı. Bunlar bir yana önemli bir gerçek 7/24 yanımızından ayıramadığımız akıllı cep telefonları. Bugün Amerika’da yer alan bir kişiyle saniyeler içerisinde görüntülü iletişime geçebiliyorsak, pazarlamasını yaptığımız bir projeyi de aynı hızda yatırımcılara ulaştırabilmeliyiz. Hem de güncel stok bilgileri ve projenin en ince detaylarına kadar kendi konuşma dilinde inceleyebilecekleri şekilde. İşte biz bunu sağlıyoruz. Bizce satış sadece satış ofisinde değil her yerde olmalı. Bir sosyal tesiste, kafeteryada veya yatırımcının makamında. Bu yüzden bizim çıkış noktamız IOS ve Android mobil platformlar. Pc için hazırlanıp mobil uyarlanan bir sistem değil, sadece mobil cihazlar üzerinde geliştirilen bir sistem. Yerinde duran değil, gezen bir sistem. Zaten hızlı ve pratik olmasındaki en önemli neden de bu.“

    Aynı anda her yerden talep topluyor

    Konutmatik yalnızca bir satış ofisinden değil, aynı anda çok sayıda ofis, yurtdışı ofisleri, callcenter, fuar standı, toplantı salonu hatta kafeterya gibi mekanlardan talep toplayabilme imkanı sağlıyor. Kullanıcı yetkilendirme sistemi sayesinde personelin bir bölümü yalnızca opsiyonlama işlemini gerçekleştirirken, diğer personel konutun satışa kapanmasını sağlayabiliyor. Kullanıcı yetkilendirme sistemi ve çoklu kullanıcı gibi özellikleriyle yalnızca projede çalışan satış personelleri değil, profesyonel satış danışmanlarının da saniyeler içerisinde sisteme dahil olarak talep toplayabilmesine olanak sağlıyor.

    Kusursuz sunum yeteneği

    IOS ve Android tabanlı mobil cep telefonları ve tabletler üzerinde çalışan Konutmatik, pratik sunumlar yaparak güçlü satış imkanı sağlıyor. Her bir proje için özel olarak düzenlenen yazılım, gelişmiş galerisiyle mimari görselleri, peyzaj alanlarını, sosyal donatıları, iç mekan görsellerini, projenin tanıtım videolarını, daire içi 3 boyutlu gezi özelliklerini tek tıkla sunma imkanı yaratıyor. Bununla birlikte, lokasyon bölümünden projenin haritadaki konumuyla yakında yer alan istasyonlar, hastaneler, okullar, AVM‘ler gibi noktalar da sunuma dahil edilebiliyor.

    Tüm daireler için özel Drone çekimleri yapılarak sistem içerisine dahil ediliyor. Bu sayede her dairenin görüş açısındaki manzara alıcıya sunulabiliyor. Konutmatik sayesinde projelerin sunumu tablet ya da mobil cep telefonundan yapıldığı gibi geniş ekran TV veya projeksiyon cihazına da yansıtılarak toplu sunumlara dönüştürülebiliyor.

    Dünyanın her yerindeki yatırımcıya ulaşıyor

    Hızlı ve kolay kurulum özelliğine sahip olan Konutmatik, çoklu dil seçeneği ile projeleri yabancı yatırımcılara da pratik yolla ulaştırabilme imkanı sağlıyor. Dünyanın neresinde olursa olsun yetkilendirilmiş yatırımcılar ya da aracılar mobil cihazlarına indirdikleri Konutmatik uygulamasına Proje ID. kodunu girerek saniyeler içinde sistemi kullanmaya başlayabiliyor. Anlık stok kontrolleri sayesinde birbirleriyle online haberleşen mobil cihazlarla dünyanın herhangi bir yerinde talep oluşturmak imkanı Konutmatik ile mümkün oluyor. Bununla birlikte, yurtdışındaki yabancı yatırımcılara proje tanıtımı ve satış açısından büyük kolaylık sağlıyor.

    Hızlı kurulum

    Konutmatik uygulaması Apple App Store veya Google Play Store üzerinden akıllı telefon ya da tablete indirilip çalıştırılıyor. Her proje için özel oluşturulan “Proje ID.” ve şifreler sisteme bir defa girilerek aktifleştiriliyor. Çoklu dil desteği ile projenin tüm tanıtım materyellerine, kat ve daire planlarına, anlık satış durumuna ve daha birçok bilgiye saniyeler içinde ulaşma imkanı sağlanıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.