DOLAR 32,5885
EURO 34,7922
ALTIN 2507,852
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gaziantep’te dolu dolu BİKAP alışveriş şenliği

    Gaziantep’te dolu dolu BİKAP alışveriş şenliği
    08.11.2017
    A+
    A-

    Başarılı İş Kadınları Platformu (BİKAP) tarafından düzenlenen Alışveriş Şenliği Gaziantep Kültür ve Sanat Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırladı. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin himayelerinde ve Aktürk Hotels Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aslı Aktürk Pehlivanlar’ın desteğiyle gerçekleşen şenlikte, hem alışveriş hem de sosyal yardımlaşma bir araya getirilerek keyifli bir 2 güne imza atıldı.

    Özel bir stantta Türkiye Basketbol Federasyon Başkanı Hidayet Türkoğlu, Basketbol eski Milli Takım Oyuncusu ve Menajeri Kerem Tunçeri ve Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Koordinatörü Ömer Onan’ın imzalı formaları, Galatasaray Kulübü Kalecisi Mustela’nın eldivenleri, Galatasaray’dan Selçuk İnan ve Gomis’in tüm takım imzalı formaları ve topları, Fenerbahçe’den Mehmet Topal, Ozan Tufan, Volkan Demirel, Mathieu ValbuenaRobin, Van Persie’nin tüm takım imzalı formaları ve topları, Beşiktaş Kulübü’nün tüm takım imzalı formaları satışa sunuldu. Buradan elde edilecek tüm gelir Ampute Milli Futbol Takımı’na bağışlandı.

    3 başarılı iş kadını Bilge Kuru Eren, Lion Diamond Kurucusu Öznur Yakın ve Ebru Erbaş’ın koordinatörlüğündeki BİKAP tarafından gerçekleşen Gaziantep Alışveriş Şenliği, alışveriş ile sosyal sorumluluğu bir araya getirerek güzel bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Gaziantep Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki şenliğin açılışını Fatma Şahin yaptı.

    Açılışta konuşan Şahin: “Özgün mimarisiyle kültür ve sanat merkezi yaptığımız binamızda çok özel misafirlerimiz var. Bugün misafirlerimiz marka şehri İstanbul’un markalarıyla buraya geldiler, hoş geldiler. Şimdi Gaziantep’e gelme zamanı diye çok özel bir kampanyamız var. Çünkü bir kültür ve sanat merkezi olarak, bir lezzet başkenti olarak Gaziantep’e gelinecek. Herkes ailece çocuğuyla Türkiye ve Avrupa’nın en büyük hayvanat bahçesini görmek için gelecek.” dedi.

    Şahin, bu güzel mozağin içerisinde BİKAP’ın bugün İstanbul’un markalarıyla burada olmasını kadın girişimciliği desteklemek açısından çok mühim bulduğunu söyledi. Sözlerine devam eden Şahin, “Kendi yerli markamızla, Gaziantep’i Gaziantep yapan markalarla bir arada olması başka bir güzelliği getiriyor. İnşallah bu birincisini gerçekleştirdiğimiz etkinliğin ikinci ve üçüncüsünü uluslararası bir boyuta getiririz. Yerelden evrensele, gelenekten geleceğe hepimizin söyleyecek çok şeyi var. Özellikle kadınlarımız bu alanda çok iddialı. Biz de buna karşılık olarak diyoruz ki, gelin birlikte tüm dünyaya ses verelim. Gaziantep’in bu özgün mimarisi içerisinde özgün tasarımlarla bir fark yaratalım ve bunu büyüterek devam edelim. Burada ayrıca Ampute Milli Takımı’ndan tutun da organ bağışına kadar yapılan sosyal destekler de var.” diyerek tüm katılımcılara teşekkür etti.

    Birbirinden ünlü markaların yer aldığı şenlikte, Gaziantep’in yöresel lezzetleri ve bakır eşyaları da sergilenerek büyük beğeni topladı. Gaziantep denince akla ilk gelenler arasında olan İmam Çağdaş da Türkiye’de ilk kez bir alışveriş şenliğine katılarak birbirinden güzel tatlılarını sergiledi.

    Gaziantep BİKAP Yıldızlar Geçidine Sahne Oldu

    Özlem Yıldız, Aslı Şen, Eda Kosif, Pınar Altuğ Atacan, Ayşe Tolga, Fulya Gündoğdu, Sinem Güven, Emel Yıldırım ve Melda Aksu gibi isimler de markalarıyla alışveriş şenliğinde yerini aldı.

    Şenlikte kurulan özel stantlarda ünlü futbolcu ve basketbolcuların forma, top, eldiven ve kramponları satışa sunuldu ve elde edilen gelir de Ampute Milli Futbol Takımı’na bağışlanacak. Ayrıca Gaziantep Rotary Kulüp tarafından kurulan organ bağışı standı ile de organ bağışının önemine dikkat çekildi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.