DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Geberit 2017’nin en çok satış yapan bayileri ödüllendirdi

    Geberit 2017’nin en çok satış yapan bayileri ödüllendirdi
    23.02.2018
    A+
    A-

    İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, bu yıl 6’ıncısını düzenlediği Geleneksel Bayi Toplantısı’nda iş ortaklarıyla bir araya geldi. 110 iş ortağının katılımı ile Regnum Carya Hotel Antalya’da gerçekleştirilen toplantıda; 2017’nin en iyi satış yapan bayileri ödüllendirilirken, toplantının gündemi Geberit’in 2018 yılı mottosu ‘Güvenilir Bir Ortakla Yalnız Değilsin’ oldu.

     Geberit, bu yıl altıncısını düzenlediği Bayi Toplantısı’nı 19-21 Ocak 2017 tarihleri arasında Regnum Carya Hotel Antalya’da gerçekleştirdi. Geberit Türkiye Genel Müdürü Cengiz Kazazoğlu’nun katılımıyla gerçekleşen toplantıya, Türkiye genelinden 110 iş ortağı katıldı.

    Geberit’in 2017 yılı performansı ve gelecek hedeflerinin detaylarıyla konuşulduğu toplantının gündemini ise Geberit’in 2018 yılı mottosu ‘Güvenilir Bir Ortakla Yalnız Değilsin’ oluşturdu. Üç gün süren toplantı kapsamında bayilere, Geberit’in son teknolojiyle tasarladığı yeni ürünlerinin de tanıtımı yapıldı. Ayrıca Geberit, farklı segmentlerde en iyi satış yapan bayilerini de ödüllendirmeyi unutmadı. Öte yandan eski Basketbol A Milli Takım Baş Antrenörü konuşmasıyla toplantıya farklı bir boyut kazandırırken gala yemeğinde bayilere seslenen Geveze & Fazla Mesai ise katılımcıların günlerini daha eğlenceli kıldı.

    Kazazoğlu: Bu sene sizi ‘ortaklık’ temasıyla karşılıyoruz

    Buluşma kapsamında iş ortaklarına seslenen Geberit Türkiye Genel Müdürü Cengiz Kazazoğlu, Geberit’in Ar-Ge destekli inovasyon harikası ürünlere imza atarak pazar odaklı çalışma prensibiyle yoluna devam ettiğini söyledi. Kazazoğlu, ilk olarak iş ortaklarına “bu sene sizi ortaklık temasıyla karşılıyoruz” diye seslendi. Tüm yaşam boyunca birçok ortaklık kurduğumuzu belirten Kazazoğlu, “Eşlerimiz, arkadaşlarımız, iş ortaklarımız, ekip arkadaşlarımız… Hepimiz çok iyi biliyoruz ki iyi bir ortaklık hayatımızı kolaylaştırıyor. Her ortaklıkta tartışmalar, fikir ayrılıkları olabiliyor ama sağlam bir ortaklık kurmuşsak, tüm bunlara konuşarak çözüm bulabiliyoruz. Kurduğumuz iyi ortaklıklar bizi büyütüyor, güçlendiriyor. Bundan ilham alarak biz Geberit olarak ‘Güvenilir bir ortakla, yalnız değilsin’ diyoruz. Bu nedenle bizim bu noktada olmamızı sağlayan size bir kez daha teşekkür etmek istiyorum” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.