DOLAR 32,499
EURO 34,9574
ALTIN 2429,864
BIST 9805,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Geberit, bahar kampanyasıyla banyolarınıza baharı getiriyor

    Geberit, bahar kampanyasıyla banyolarınıza baharı getiriyor
    17.04.2018
    A+
    A-

    Geberit, baharı önce banyolarınıza getiriyor. Banyolarında yenilik yapmak isteyenler Geberit’in modern banyolar için geliştirdiği gömme rezervuar ve kumanda kapaklarına özel gerçekleştirdiği ilkbahar kampanyasıyla kaliteyi fırsata dönüştürüyor. Kampanya kapsamında son tüketiciler, gömme rezervuar ve kumanda kapaklarını, özel fiyatlarla alma şansı yakalıyor.

    Modern ürünleriyle banyolara yeni bir bakış getiren Geberit, kaliteyi ve şıklığı bir araya getirdiği gömme rezervuar ve kumanda kapakları için düzenlediği ilkbahar kampanyasıyla kazandırmaya devam ediyor.

    Baharın gelmesiyle yaşam alanlarına yeni bir dokunuş yapmak isteyenler için kaliteyi fırsata dönüştüren kampanya kapsamında son tüketiciler, kampanyaya katılan Geberit bayilerinden, gömme rezervuar ve kumanda kapaklarını, özel fiyatlarla alma şansı yakalıyor.

    Stoklarla sınırlı olan kampanya, 1 Nisan– 31 Mayıs 2018 tarihleri arasında geçerli olurken, bayilerin bilgileri www. geberit. com. tr/ bahar-kampanyas adresinde…

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.