DOLAR 32,4885
EURO 34,9186
ALTIN 2439,783
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Geberit, Piave ve Brenta fotoselli batarya sistemleriyle zamana meydan okuyor

    Geberit, Piave ve Brenta fotoselli batarya sistemleriyle zamana meydan okuyor
    14.05.2018
    A+
    A-

    Geberit, Londra merkezli Behling tasarım stüdyosu tarafından tasarlanan Piave ve Brenta fotoselli batarya sistemleriyle zamansızlığa meydan okuyor. Her tür lavabo tasarımıyla rahatlıkla uyum sağlayabilen fotoselli bataryalar, ankastre kullanımı için 170 ve 220 mm’lik ölçüleriyle de kullanıcısının beğenisini kazanıyor.

     

    İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, üstün teknolojiyle tasarladığı Piave ve Brenta fotoselli bataryalarıyla yaşam alanlarını yenilikçi çözümlerle buluşturuyor. İnce ve zarif olmasının dışında sağlamlığıyla da göze çarpan Piave ve Brenta bataryaların hem ankastre hem de tezgâh üstü modelleri bulunuyor.

     

    Mükemmel tasarım…

    Açma ve kapamada bataryanın herhangi bir yerine dokunma gerektirmediği için el yıkamayı hijyenik hale getiren fotoselli lavabo bataryaları, bu özelliğiyle havalimanları, alışveriş merkezleri, okullar ve restoranlar gibi genel ve ticari alanlarda rahatlıkla kullanılabiliyor. Londra merkezli Behling tasarım stüdyosu tarafından tasarlanan Piave ve Brenta, her tür lavabo tasarımıyla da rahatlıkla uyum sağlayabiliyor ve ankastre kullanımı için 170 ve 220 mm’lik ölçüleriyle kullanıcısının beğenisini kazanıyor.

     

    Üst düzey performans, kolay bakım…

    Çekici bir fiyat-performans dengesinin yanı sıra kullanıcısına sunduğu enerji ve su tasarrufuyla da büyük beğeni toplayan Geberit fotoselli bataryalar, elektrikli, pilli ve dinamolu olmak üzere üç farklı güç kaynağı seçeneğiyle takipçileriyle buluşuyor.  Geberit foteselli bataryaların yüksekliğinin diğer bataryalara göre yüksek olması yıkama alanını rahatlatıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.