DOLAR 32,5871
EURO 34,8485
ALTIN 2499,005
BIST 9667,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gebze Center’dan ocak ayında çocuklara özel program

    Gebze Center’dan ocak ayında çocuklara özel program
    31.12.2019
    A+
    A-

    Bu sene 10. yılını kutlayan Gebze Center AVM, sömestr tatiline giren çocuklar için düzenlediği renkli atölyelerle yarıyıl tatilinin keyfine keyif katacak.

    Gebze Center AVM, bu sene sömestrin neşesine neşe katıyor. Çocuklar için yarıyıl tatilini daha eğlenceli kılacak özel bir program hazırlayan Gebze Center AVM, hem çocuklara hem de yetişkinlere dopdolu bir Ocak ayı programı sunuyor.

    Gebze Center AVM, çocuklar için yeni yılın simgelerinden biri olan kar küresi, kapı süsü, kozalaklardan obje yapımı atölyeleri düzenliyor. Gebze Center AVM’nin tam dokuz gün sürecek gökkuşağı kalesi atölyesinde ise minikler kale şeklinde dizayn edilen evin duvarlarını boyuyor.

    Ocak ayında yetişkinleri de unutmayan Gebze Center AVM, yetişkinler için ister kendi kullanacakları isterlerse de sevdiklerine armağan edecekleri parmakla atkı örme atölyesi düzenliyor. Çok sevilen teraryum atölyesi de kış temalı dizaynlarıyla yetişkinlere yönelik bir diğer Ocak ayı etkinliği.

    Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından FİBA Commercial Properties (FİBA CP) ve AVM yönetim şirketi FİBA Commercial Property Management (FİBA CPM)hakkında ayrıntılı bilgiye www. fibacpm. com. tr adresinden ulaşılabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.