DOLAR 32,5877
EURO 34,8519
ALTIN 2496,277
BIST 9661,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gece pikniğinde Yeni Türkü ile müzik keyfi

    Gece pikniğinde Yeni Türkü ile müzik keyfi
    09.05.2018
    A+
    A-

    Bu yıl ikincisi düzenlenen “Türkiye’nin ilk ve tek gece pikniği” Urban Picnic, 12-13 Mayıs’ta Kemer Country Orman Evi’nde İstanbullularla buluşuyor. Organizasyonu Hybrid ve Yemek.com tarafından gerçekleştirilen Urban Picnic’te katılımcılar, farklı tarz ve mutfaktan yüzlerce farklı lezzeti tatma şansı yakalayacak. Ayrıca birçok workshopun da düzenleneceği etkinlikte cumartesi akşamı Eski Bando sahne alırken pazar akşamı ise Yeni Türkü efsane şarkılarıyla keyifli dakikalar yaşatacak.

    İstanbul’un en sevilen etkinliklerinden Urban Picnic bu hafta sonu İstanbullularla ikinci kez buluşuyor. 12-13 Mayıs’ta Kemer Country Orman Evi’nde, yeşillikler üzerinde geçecek iki akşam boyunca katılımcılar, Türkiye’nin en sevilen restoranlarının sunduğu ikramlarla Türk, İtalyan, İspanyol, Meksika ve Lübnan gibi farklı mutfakların yemeklerinden vegan lezzetlere, gastronomik deneyimlerden sokak atıştırmalıklarına ilginç lezzetleri tatma fırsatı yakalayacaklar. Katılımcılar Urban Picnic biletlerini Biletix’ten satın alabilecekler.

    Ayrıca iki gece boyunca katılımcılar piknik oyunları, yarışmalar, EK BİÇ YE İÇ tarafından düzenlenen workshopların yanı sıra dj performansları ve canlı konserlerle de eğlenceye doyacaklar. Cumartesi akşamı DJ Tan Güner ve Eski Bando sahne alarak müzik dolu dakikalar yaşatacak. Pazar akşamı ise DJ Stylist’in performanslarının ardından Yeni Türkü sevilen şarkıları ile sahne alacak.

    Renault ana sponsorluğunda ve Yandex Navigasyon sponsorluğunda gerçekleşecek olan Urban Picnic’te binbir çeşit lezzeti sunacak olan restoranlar ise şöyle: 86’d Deli Sandwiches, Ali’nin Ada Ekmeği, Asia Chai Art, Asuman Restaurant, Baba Söğüş, Bakingroom, Banliyö İstanbul, by Trileçe, Chinese Time, Coffee Sapiens, Dardenia, Don Pablo’s Grill, Ek Biç Ye İç, Fasuli Lokantaları, Fornello Pizza, Hayal Kahvesi, İstantuni, İyi Lokanta, Juitox, Kis Rotisserie, Kitchenette, Komşu Kasap Burger, Krispy Kreme, Kronotrop, Melt Grilled Cheese Sandwiches, mezetepsim. com, Mezzaluna, Mua, neolsayersin. com, Papa John’s Pizza, Sticky Fingers, Suflör Cafe, Tahin, Tezgah, Tiramisu DUCA, Yusdo, Zencefil.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.