DOLAR 32,494
EURO 34,5453
ALTIN 2495,603
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gecenin büyülü güzelliği Moon Yemek takımı

    Gecenin büyülü güzelliği Moon Yemek takımı
    13.10.2017
    A+
    A-

    Jumbo, sofralarında romantik ve asil şıklık arayanlar için beyazın en saf hali Moon yemek takımını tasarladı. Sevdiklerinizle paylaşacağınız, ay ışığında yenen keyifli yemekleri beyazın en saf hali Moon yemek takımı ile bütünleştirebilirsiniz.

    Jumbo Moon yemek takımı, ayın aydınlıkta ve karanlıkta kalan yüzü gibi birbirini tamamlayan aynı zamanda farklı parçalar ile bir uyumun altını çiziyor. Ayın siluetlerinden ilham alarak tasarlanmış Moon yemek takımı; ay aşığının romantizmini, gecenin büyüleyiciliğini bir yemek takımına taşımayı amaçlıyor.

    “Zamansız tasarımlar” mottosuyla hareket eden Jumbo, özenle tasarlanıp bone malzemeden ürettiği Moon yemek takımıyla Türkiye’nin en iyi tasarımlarının belirlendiği “Design Turkey” tasarım ödülüne layık görülmüştür.

    Sevdiklerinizle paylaşacağınız en güzel anlarda sizlere eşlik edecek olan ödüllü yemek takımını, aynı seri için üretilen Moon çay seti ve Moon kahve seti ile kombinleyebilirsiniz.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.