DOLAR 32,3249
EURO 35,0787
ALTIN 2300,38
BIST 9049,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Geçmişin izleri ve ayakkabıda Perfore detaylar

    Geçmişin izleri ve ayakkabıda Perfore detaylar
    13.12.2017
    A+
    A-

    Cacharel, her sezon olduğu gibi Sonbahar / Kış 2017-18 Koleksiyonu’nda da detay tutkusundan vazgeçmiyor. Tokyo’dan alınan ilhamla çalışılan yeni sezon parçaları, Japon kültürünü en ince ayrıntısına kadar yansıtıyor. Yaka mendillerinden ayakkabılara, gömleklerden montlara her bir parçanın ayrı bir hikayesi ve ilham alındığı farklı çıkış noktaları var.

    Cacharel’in yeni sezon erkek ayakkabı modellerinde dikkat çeken önemli ayrıntılardan biri, perfore detaylar olarak göze çarpıyor. Eski dönemlerde “Japonya’da pirinç tarlalarında çalışan erkeklerin klasik deri ayakkabılarının çok su geçirdiği ve ayakkabılara delik açılarak su çıkışının sağlandığı” hikayesinden yola çıkan Cacharel, Sonbahar / Kış 2017-18 sezonundaki ayakkabılarında bu detayı simgesel olarak kullanıyor. Pirinç tarlaları ve yağmur tanelerini temsil eden perfore detaylar, bu sezon Cacharel erkeğinin en sportif ayakkabı modellerinde bile karşımıza çıkıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.