DOLAR 32,5213
EURO 34,7951
ALTIN 2421,772
BIST 9709,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Geçmişten gelen klasik: Reebok Club C

    Geçmişten gelen klasik: Reebok Club C
    03.10.2017
    A+
    A-

    Reebok Sonbahar/Kış 2017 Sezonunda İkonik Club C Modelini Modern Siluetlerle Günümüze Taşıyor!

    1985 yılında doğan Reebok Club C modeli, tenis kortlarında ve sokak giyiminde minimalist görünümüyle herkesin favorisi oldu! Reebok, bu sezon zamansız şıklığa sahip Club C’yi modern stil ile harmanlayarak sokaklara tekrar taşıyor.

    Orijinal ve retro modellerinin yanı sıra sonbahar/kış sezonunda seriye dahil olan yeni siluetleriyle Club C modelleri göz dolduruyor! Kadınlar için özel tasarlanan ve yenilikçi stiliyle öne çıkan Club C 85 Zip modeli farklı renk seçenekleriyle orijinalliğin temsilcisi oluyor. Üst tarafındaki fermuar detayı ve deri üst yüzeyi lüks bir görünüm sağlarken, dil kısmındaki Reebok Starcrest logo ile otantik havasını koruyor. Seriye bu sezon dahil olan diğer yeni silüet ise Club C 85 Hype Metallic. Metalik renk ve klasik görünümüyle en şık kombinlerin vazgeçilmezi oluyor. Erkekler için ise ideal olan ikonik silüet yeni renklerle harmanlıyor ve üst yüzey detaylarıyla lüks bir tarza bürünüyor. Özellikle Club C 85 modeli, Retro tarzı ve yan tarafındaki logo detaylarıyla öne çıkıyor. Geçmişten gelen havasını kaybetmeden modern bir tarza bürünen stili ile sofistike görüntüsünü koruyor.

    Club C modelleri farklı renkleriyle Reebok satış noktalarında ve Reebok Online Shop’ta sizleri bekliyor!

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.