DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Geçmişten ilham alan modern kanepeler: Buka Sofa’dan Henry ve Havana serisi

    Geçmişten ilham alan modern kanepeler: Buka Sofa’dan Henry ve Havana serisi
    20.10.2017
    A+
    A-

    Modern dokunuşlarla yeniden yorumlanan klasik tasarım kanepe tercihleri ev dekorasyonunda nostaljik stiller yaratıyor. Buka Sofa’nın modern detaylar ekleyerek tasarladığı Henry ve Havana serisi; asilliği ve inceliği bir arada sunarak gelenekselliğe vurgu yapıyor.

    Son zamanların en gözde trendlerinden olan eski ile yeniyi birleştirme fikri moda dünyasında sıkça karşımıza çıkmaya devam ediyor. Dekorasyona da sıçrayan ve giderek büyüyen bu akımla modern yaşam alanlarına geleneksel dokunuşlar ekleniyor. Buka Sofa’nın bu akımdan ilham alarak tasarladığı Henry ve Havana serisi kanepeler, klasik mobilyaların soylu ve asil ruhunu şehirli stile adapte ediyor.

    Henry ile zamansız moda

    Henry’nin ortaya çıkışındaki tasarım yaklaşımı, Batı kültüründe var olan Neo Klasik çağların tekrar yorumlanması ile hayat buluyor. Eskiye dönüşün dekorasyonda da moda olduğu günümüzde geçmiş mimariden etkilenerek tasarlanan mobilyalar, Antik ve Yunan döneminden çağımıza kadar gelmeyi başarıyor.

    Geleneksel tarzı bir adım öteye götüren Henry kanepe modern evlere yakışacak çağdaş bir görünüm sergiliyor. Neo klasik dekorasyon modasının getirdiği vintage esintiler tanıdık hatlar yaratsa da Henry, yenilikçi detaylarıyla şaşırtıyor. İnce yapılı aynı zamanda iki minderli tasarımı ile küçük ölçekli dairelerin boyutla ilgili taleplerine yanıt veren Henry, çeşitli ahşap seçenekleri ile kolçak ve ayaklarının isteğe göre tasarlanabilmesini mümkün kılıyor. Bütün modellerinde kılıf değişimini mümkün kılan Buka Sofa, Henry ile tüm zamanlara uyum sağlayan bir stil yaratıyor.

    Havana ile sıcak ve geleneksel detaylar

    Adını Küba’nın renkli başkenti “Havana” dan alan koleksiyonunun geleneksel hatları şehrin tarihi havasına göndermede bulunuyor. Kavisli ve tombul ayakları keskin detaylara sahip modern mekanlarda sıcak etkiler yaratırken, yuvarlak formdaki pufları Havana’nın samimi duruşunu güçlendiriyor. Geniş renk ve doku skalasına sahip kılıf seçenekleri ile Havana geleneksel çizgilerini modern kumaşlarla harmanlama imkânı sunuyor. Kullanıcının zevkine göre özelleştirilebilen Havana, modern dünyanın yaşam biçimine uyum sağlıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.